Accessoires

Accessoires zorgen voor de kleine details in uw badkamer en maken de ruimte helemaal af. Douche Concurrent heeft veel verschillende accessoires in het assortiment, voor de douche, het bad, het toilet of de wastafel. Kijk ook bij onze aanbiedingen!

Badkamer accessoires

Accessoires voor de badkamer: in alle verschillende stijlen. Van hout voor een warm karakter of mooi design voor een strak geheel. Bestel een complete set met accessoires voor de badkamer of kies met zwart voor een stoere uitstraling.

Bekijk online de verschillende accessoires, bijvoorbeeld voor de douche en bij het bad. Net als voor het toilet en voor de wastafel, zodat u heel de badkamer daar mooi mee kunt inrichten. Leuke accessoires voor uw eigen stijl en vormgeving, net als mooie producten die bovendien heel handig van pas kunnen komen. U heeft keuze uit onder andere hout en design, net als uit zwart of een complete set voor in het sanitair.

Douche- en badaccessoires

Bekijk bijvoorbeeld onze mooie accessoires voor in de douche. Zoals een handig rekje om de douchegel en shampoo in te plaatsen of een haak om de trekker aan op te hangen. Deze zijn heel praktisch en bovendien mooi vormgegeven. Beschikbaar in chroom, RVS en andere materialen, zodat u die kunt afstemmen op de rest van de producten die u in de badkamer gebruikt.

Zoekt u naar design badaccessoires of een complete set? Daarmee bent u in één keer klaar, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Op die manier zijn de badkameraccessoires een goede keuze, terwijl u die gewoon online kunt kopen. Net als bij ons in de showroom, om u daar goed over te laten adviseren. We zorgen er daarmee voor dat u alle kanten op kunt, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Accessoires voor het toilet en de wastafel

Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal andere accessoires. Zoals toiletaccessoires en wastafelaccessoires. Ondanks dat deze accessoires zich niet altijd in dezelfde ruimte bevinden, kan het toch een goed idee zijn om die netjes op elkaar af te stemmen.

Op die manier ontstaat er rust binnen het sanitair. Voor een mooi geheel, net als met de rest van uw interieur. Maak overal gebruik van chroom of RVS, afhankelijk van de stijl waar u voor kiest. Op die manier sluiten de accessoires mooi op elkaar aan en kunt u zowel de badkamer als het toilet mooi inrichten. En bekijk daarnaast onze overige accessoires voor de badkamer, om daarmee meer inspiratie op te doen.

Kunstplanten in de badkamer

Naast praktische accessoires, is het natuurlijk ook leuk om voor wat groen in de ruimte te zorgen. De badkamer is alleen een lastige plek om een plant in leven te houden, in verband met vocht en weinig daglicht. Om die reden vindt u bij ons prachtige kunstplanten in het assortiment. Er zijn kleinere vetplantjes beschikbaar, om bijvoorbeeld op uw badkamermeubel te plaatsen. Fan van een grote plant in huis? Dan is een monstera of strelitzia wellicht perfect voor u!

Badkameraccessoires kopen

Mooie accessoires voor de badkamer kopen? In hout of met een specifiek design. Net als in zwart of in een complete set, afhankelijk van waar u naar zoekt. Wij maken het u graag gemakkelijk, zowel online in onze webshop als bij ons in de showroom. Waar onze specialisten u graag helpen inspiratie op te doen of kunnen adviseren over het gebruik van de verschillende accessoires.

Veelgestelde vragen over accessoires

Wat valt onder accessoires?

Bij Douche Concurrent hebben we een aantal accessoires die onder te verdelen zijn in verschillende kopjes. Zo zijn er accessoires voor de douche, het toilet, de wastafel, het bad en overige accessoires. Als we kijken naar de accessoires voor de douche, dan vallen daar voornamelijk krukken, wissers, rekjes, en stoelen onder. Dit zijn dus echt producten die u kunt gebruiken tijdens of na het douchen. Onder het kopje toilet vallen toiletrolhouders, wc borstels en reserverolhouders. Onder wastafelaccessoires zien we producten als ladeverdelers, handdoekringen, -haken, zeep- en bekerhouders. Voor uw bad zijn er ook accessoires beschikbaar, zoals een planchet, badkussen, -greep, -mat en een -rek. Als laatst is er nog een kopje overig. Hier vindt u afvalemmers, reinigers, rubberen strips, waslijn en een verlengbuis.

Hoe kan ik mijn badkamer aankleden met accessoires?

Uw badkamer kunt u op vele manieren aankleden met accessoires. U kunt er zelfs voor zorgen dat er één geheel ontstaan in de ruimte dankzij de accessoires. Heeft u bijvoorbeeld zwarte kranen gebruikt? Dan is het een uitstekende keuze om deze kleur terug te laten komen als het gaat om accessoires. Denk bijvoorbeeld eens aan een handdoekring of -haak in deze tint. Ook voor uw douche kunt u wissers en een rekje kopen in de kleur van uw doucheset. Het terug laten komen van de kleur in de accessoires zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Uw badkamer zal er direct verzorgd uitzien!

Welke toiletaccessoires zijn noodzakelijk?

Als u op het toilet zit en er is geen wc papier meer in de buurt, dan is dat natuurlijk een nachtmerrie. Dit wilt u te allen tijde voorkomen, dus het is zeer noodzakelijk om een reserverolhouder aan te schaffen. Ook geeft het een mooie uitstraling aan de ruimte als u een toiletrolhouder ophangt, dus ook deze is niet te missen. Verder is het van belang om het toilet fris te houden. Ook een wc borstel is dan van belang! Bij Douche Concurrent verkopen wij sets, zodat u de producten niet los hoeft te kopen.