Bad accessoires

Bent u op zoek naar bad accessoires? Douche Concurrent heeft veel verschillende accessoires in het assortiment, zoals badgrepen, badkussens of badrekken. Ook hebben wij leuke badmatten beschikbaar, om ervoor te zorgen dat u niet uitglijdt in het bad.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op accessoires
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 232 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 232 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

De verschillende bad accessoires helpen u optimaal te genieten van het bad dat u heeft staan of wilt gaan kopen. We zorgen er met het uitgebreide assortiment accessoires voor het bad voor dat u daar slim gebruik van kunt maken. Op zoek naar een badbrug om ontspannen in bad te kunnen lezen of daar uw drankje op te kunnen zetten? Van alle badkamer accessoires tot een speciaal badrekje en de andere accessoires die u in bad goed kunt gebruiken. Wij zorgen er met de verschillende bad accessoires voor dat u ontspannen plaats kunt nemen en van uw bad kunt genieten.

Badbrug kopen

Wilt u bijvoorbeeld een badbrug kopen of bent u op zoek naar andere bad accessoires die het een stuk aangenamer maken? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een badkussen of een hoofdsteun. Ze helpen te voorkomen dat u met uw hoofd op de harde rand van het bad dient te liggen. In plaats daarvan is er sprake van een fijne ondersteuning in bad. Er zijn daarnaast een aantal andere bad accessoires beschikbaar. Ze maken het nog een stuk aangenamer om in bad plaats te nemen en daar bovendien langer te blijven liggen.

Badkamer accessoires

De bad accessoires maken onderdeel uit van ons bredere assortiment aan badkamer accessoires. We zorgen er daarmee voor dat u zowel de badkamer als de toiletruimte volledig naar wens kunt inrichten. Uiteraard kunt u de verschillende accessoires voor in bad en voor in de badkamer goed afstemmen op het type sanitair dat u heeft staan of de tegels waar in u de ruimten gebruik van maakt. Het betekent dat de verschillende bad accessoires op een stijlvolle wijze zullen bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Blader door de badkamer accessoires om inspiratie op te doen of ga daar heel specifiek naar op zoek.

Badrekje en bad accessoires

Binnen de bad accessoires vindt u onder andere de badrekjes, net als de verschillende accessoires voor baby’s in bad. Dankzij de accessoires die er beschikbaar zijn kunt u ook hen veilig in bad laten om daar met het hele gezin van te kunnen genieten. We maken het u met de bad accessoires graag gemakkelijk, u kunt die uiteraard gewoon online bestellen. U hoeft daar de deur niet voor uit. We gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de bad accessoires en de andere extra’s voor in de badkamer zo snel mogelijk in huis heeft.