LED Downlights

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

De LED Downlights zijn een mooie hoogwaardige keuze voor in de badkamer. Breng verlichting aan het plafond aan, zelfs bij de douche of op het toilet. De verlichting is spatwaterdicht en daarmee specifiek geschikt voor in de natte ruimten zoals de badkamer, waardoor u daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

U heeft met de LED Downlight de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld op basis van het formaat en de uitstraling van licht in helder wit of warm wit. Kijk goed naar het wattage van de verlichting, waarmee u de kracht bepaalt en kiest voor specifieke verlichting in de douche of een LED lamp om heel de badkamer mee te verlichten.

3000 - 6000K voor helder of warm wit

De LED Downlights zijn beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen, met betrekking tot de kleur van het licht die ze uitstralen. De lampen op basis van LED zijn altijd spatwaterdicht en voorzien van een witte rand voor een nette afwerking. Op basis van 3000K of 6000K verlichting kiest u voor een helder witte of een warm witte kleur, waarbij die tweede wat geliger oogt. Vergelijk de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, zodat u daarmee kiest voor de juiste sfeer in de badkamer, op het toilet of elders in huis. De LED Downlights zijn op tal van plaatsen geschikt en zorgen voor zowel veilige als zuinige verlichting.

LED Downlight kopen

De LED Downlight kunt u eenvoudig online kopen, we zorgen er online voor dat we de verschillende modellen in het assortiment en op voorraad hebben. Zoekt u naar spatwaterdichte verlichting voor in de badkamer en bent u specifiek op zoek naar zuinige LED-verlichting? Dan zijn de LED Downlights een uitstekende keuze.