Antislipstickers

Bent u op zoek naar een antislipsticker voor in de douche? Bekijk hieronder diverse antislipstickers met leuke designs. Plak de antislipsticker eenvoudig op de grond van uw douche en u heeft voldoende grip tijdens het douchen. Zo stapt u veilig in en uit de douche.

3 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

3 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Antislipsticker

Met antislipstickers heeft u nooit meer last van een gladde douchevloer, waardoor u altijd veilig kunt douchen. Deze stickers zijn namelijk speciaal gemaakt zodat u voldoende grip heeft tijdens het douchen. Daarnaast ziet een antislipsticker er ook nog eens mooi uit, aangezien u keuze heeft uit diverse printjes en designs. Plak de antislipsticker op het oppervlakte waarop u doucht en verlaag zo de kans dat u uitglijdt.

Veilig douchen

Met een antislipsticker in de douche kunt u met een veilig gevoel de douche instappen. Ook wanneer u een bad/douche combinatie heeft, is dit de ideale oplossing. U moet namelijk in dat geval een flinke stap maken om de badkuip in en uit te stappen. Door gebruik te maken van een antislipsticker zorgt u ervoor dat uw voeten niet uitglijden wanneer u de badkuip wilt verlaten. U plakt de antislipsticker eenvoudig op de ondergrond.

Antislipsticker kopen

Een antislipsticker kopen kan eenvoudig online. In onze webshop vindt u namelijk diverse antislipstickers met verschillende designs. Fleur uw douche gemakkelijk op met een aantal bloemen of kies voor de leuke visjes. De keuze is aan u! Wanneer u de antislipsticker heeft besteld, zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft. Bent u misschien op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op.