Douchewisser

Een douchewisser is een ideaal product om een douchewand mee droog te maken. Als u dit namelijk niet bijhoudt, krijgen vuil en kalk de kans om zich te hechten aan het glas. Na het douchen kunt u dus het best even de wisser pakken, en binnen een minuutje zijn alle waterdruppels weg! Zo blijft uw douche heerlijk fris en netjes. Bekijk snel ons assortiment hieronder om een geschikte douchewisser te vinden!

12 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

12 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wilt u een douchewisser kopen?

Bent u op zoek naar een (nieuwe) douchewisser? Dan bent u bij Douche Concurrent aan het juiste adres! Dankzij ons ruime aanbod aan wissers zit er gegarandeerd iets voor u tussen. Ook als u op zoek bent naar een vloerwisser, zult u zeker slagen op onze website.

Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een variant met de ideale breedte om uw douche droog te maken. Heeft u bijvoorbeeld een smal zijwandje? Dan raden wij aan om de douchewisser te kopen die niet breder is dan dat het wandje. Op die manier weet u zeker dat u overal goed bij kunt.

Inclusief een houder

Om ervoor te zorgen dat uw douchewisser altijd binnen handbereik is, worden ze geleverd met een handige houder. Zo is het mogelijk om het product binnen de doucheruimte bewaren! De houder kunt u bijvoorbeeld aan een vaste wand van uw douchecabine hangen. U hoeft de douche niet uit te stappen om direct de wand te drogen.

Een vloerwisser voor uw badkamer

Het is niet nodig om de vloer van de douche op uw knieën droog te maken met een douchewisser. U kunt hiervoor gebruikmaken van een vloerwisser. Deze hebben een lange steel, met een lengte tussen de 120 en 135 centimeter. Dit maakt het makkelijk om uw vloertegels te drogen. Vindt u het niet fijn dat deze onhandig in een hoekje komt te staan? Dat is geen probleem! Er zijn varianten beschikbaar die geleverd worden met een houder. Zo kunt u het product gemakkelijk ophangen en staat het niet in de weg.

Match de kleur met uw badkamer

Vindt u het belangrijk dat uw douchewisser goed past bij de rest van de badkamer? Ook dan kunt u bij ons terecht. Er zijn in ons assortiment namelijk varianten beschikbaar in de kleuren zwart, rvs en chroom. De zwarte douchewissers hebben een erg elegante en moderne uitstraling. Deze passen bijvoorbeeld perfect bij een inloopdouche met een zwart raster en zwarte kranen. Een chroom- of rvskleur is daarentegen weer eigentijds en stijlvol. We raden aan om uw douchewisser te matchen met de kleur van uw kranen en douche accessoires.

De materialen

In een vochtige ruimte is het van belang dat de producten vochtbestendig zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor douchewissers. Deze worden vaak in de doucheruimte zelf opgeborgen, waardoor ze regelmatig in aanraking komen met water. Onze douchewissers zijn gemaakt van het materiaal rvs. Dit betekent dat het roestvast is, waardoor u het product zonder problemen nat kunt laten worden!

De ideale douchewisser vinden bij Douche Concurrent

Wilt u een douchewisser kopen, maar wilt u het liever een keer in het echt hebben gezien in combinatie met bijvoorbeeld een douchedeur? Bezoek ons dan een keertje in één van onze showrooms in Beverwijk of Schiedam!