Planchet

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 38 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een planchet kopen voor in de badkamer? U heeft de keuze uit zowel verschillende materialen als verschillende modellen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment, waar u op uw gemak doorheen kunt bladeren. Uiteraard leveren we de planchetten van de verschillende topmerken, zodat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. U hoeft er de deur niet voor uit, het is voldoende om uw planchet online te bestellen. Wij gaan er vervolgens meteen voor u mee aan de slag.

Planchet van glas

Online een planchet van glas kopen? Het glazen planchet vormt een populaire keuze. Het zorgt voor een ruimtelijk geheel en draagt daarnaast op een mooie manier bij aan de uitstraling van een spiegel. De verschillende glazen modellen zijn over het algemeen voorzien van een constructie die ze op hun plaats houdt en het mogelijk maakt ze aan de wand te bevestigen. Het planchet kunt u kopen voor onder de spiegel boven de wastafel, net als voor in de douche. U heeft dan net als met een doucherek de mogelijkheid om de verschillende doucheproducten op een handige en elegante wijze op te bergen.

Planchet in RVS of chroom

Naast het glazen planchet zijn er uiteraard ook andere materialen beschikbaar. De voorkeur voor RVS of chroom, afhankelijk van de andere accessoires die u in de badkamer heeft zitten? Het is mogelijk om een glazen planchet met een afwerking in een van deze materialen te kopen. Daarnaast zijn er planchetten beschikbaar van volledig RVS of chroom, afhankelijk van de uitstraling die u wenst. Het is verstandig om de diverse planchetten goed te bekijken en voor u zelf na te gaan hoe die aansluiten op de andere type materialen die u heeft zitten of wilt gaan kopen.

Planchet kopen

Een planchet kopen en benieuwd hoe dat online bij ons in z’n werk gaat? We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. We zorgen er bij Douche Concurrent voor dat u online een planchet kunt kopen, een van de modellen uit ons zeer brede assortiment. Blader er op uw gemak doorheen om uw keuze te maken. Keuze gemaakt? Wij gaan direct met uw bestelling aan de slag, we maken die zo snel mogelijk in orde voor de verzending. Dat betekent dat u online een planchet kunt kopen dat u vervolgens snel in huis heeft om deze direct aan de wand te kunnen bevestigen.