Kunstplanten

Kunstplant kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan kunstplanten, zodat er gegarandeerd een variant voor u bijzit. Een nepplant plaatsen in de ruimte is een perfecte manier om wat sfeer te creëren. Maakt u er een badkamerplant van of plaatst u deze toch liever in uw woonkamer? Allebei mogelijk, met onze planten!

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Kunstplanten bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent verkopen wij prachtige kunstplanten die u zowel in de badkamer kunt plaatsen als elders in huis. Zo haalt u een stukje groen in de ruimte, zonder het risico te lopen dat de plant ooit dood zal gaan. Als u een echte plant koopt, dan bestaat de kans dat deze niet lang zal overleven. Dit geldt voornamelijk als u de plant in de badkamer plaatst. In deze ruimte is er vaak niet veel daglicht en het is een vochtige plek. Niet echt ideale omstandigheden dus, voor planten. Om ervoor te zorgen dat u een lange tijd kunt genieten van uw plant, dan raden wij u aan om te kijken naar onze prachtige nepplanten!

In ons assortiment zijn zijden planten van hoge kwaliteit te vinden. Deze komen qua uiterlijk ontzettend in de buurt van echte planten. Zo weet u dus zeker dat u een prachtig exemplaar ontvangt.

Badkamerplanten: een mooie toevoeging

Een badkamer moet natuurlijk voornamelijk praktisch zijn. Het is belangrijk dat u al uw spullen op kunt bergen in de lades, er moet lekker warm water uit de kranen komen en de deuren van de douchecabine moet u kunnen sluiten. Toch is het ook fantastisch om de ruimte aan te kleden, zodat er een huiselijk tintje ontstaat. Er is niets beter dan ontspannen in een ligbad terwijl u omringt bent door planten en andere leuke accessoires. U kunt kiezen voor een hoop verschillende badkamerplanten, om zo een urban jungle badkamer te creëren. Als u hier niet helemaal fan van bent, dan kunt u uiteraard ook één eyecatcher in de badkamer plaatsen. Een badkamerplant is vooral ideaal in een grotere ruimte, voor als u bijvoorbeeld een hoekje op moet vullen.

In de badkamer planten plaatsen, kan zorgen voor een serene uitstraling. Ook kan het bijdragen aan de stijl van uw badkamer als u de juiste badkamerplant uitkiest. Zo kan een kunstpalm of bananenplant erg modern en speels ogen. Vindt u minimalisme in de badkamer belangrijk? Dan is een klein hangplantje wellicht leuk voor uw badkamer.

Verschillende soorten nepplanten en kunstbloemen in huis

Doordat nepplanten en kunstbloemen zo veel mogelijk lijken op de echt varianten, zijn er een hoop soorten op de markt. Zo zijn er vaak kleine plantjes beschikbaar, maar vooral de kunstboompjes zijn erg geliefd. Dit komt doordat deze vaak een groot gat in de badkamer op kunnen vullen en bovendien zien ze er erg fraai uit. Uiteraard worden deze boompjes op meerdere plekken in huis gezet en niet alleen als badkamerplant. Ook in uw woonkamer kunt u een leeg hoekje opvullen. Het handige is dat u dit boompje gemakkelijk op kunt bergen op het moment dat het tijd is om de kerstboom naar beneden te halen. Bij een echte plant is dit een stuk moeilijker, omdat deze voldoende daglicht moeten krijgen. Onze kunstplanten kunt u gerust op een donkere zolder zetten!

Wilt u uw kantoorpand wat opleuken, maar wil u zich geen zorgen hoeven maken om voldoende water? Ook dan kunnen deze kunstplanten een uitkomst bieden. Met de looks van een echte plant zullen ze de ruimte gegarandeerd opleuken. Gaat u voor een nepmonstera of toch voor een kunststrelitzia?

Als u door ons assortiment scrolt, dan ziet u al snel ontzettend veel groen. Toch hebben alle planten een andere uitstraling. Blader dus rustig door ons assortiment en ga op uw gevoel af. Het fijne aan nepplanten in het feit dat u niet hoeft te kijken naar de verzorging. Zo kunt u dus de mooiste plant kiezen, zonder verder onderzoek te hoeven doen.

Grote kunstplanten

Een geliefde variant is de grote kunstplant. Door deze in de ruimte te plaatsen, bepaalt u op een eenvoudige manier de sfeer. In ons assortiment vindt u planten tot wel 135 centimeter, die in iedere ruimte zullen stralen. Het fijne van deze kunstplanten is het feit dat ze geschikt zijn voor vrijwel iedere ruimte. Zowel in huis, als in kantoorpanden of evenementenlocaties. In huis kunt u dus kiezen in welke ruimte u de planten wilt gaan plaatsen. Ze kunnen vormen als prachtige badkamerplanten, of u kunt deze varianten plaatsen in de slaap- of woonkamer. Heeft u een werkruimte in huis? Ook dan zijn grote kunstplanten ideaal.

Kleine kunstplanten

Niet iedereen heeft behoefte aan een grote plant in huis en dat snappen wij bij Douche Concurrent. Om deze reden bieden wij dus ook kleine kunstplanten aan. Deze kunt u in de badkamer op uw wastafelmeubel zetten of juist op uw nachtkastje in de slaapkamer. Een klein plantje kunt u eigenlijk altijd wel kwijt in huis, wat het ideaal maakt. Ook vormen kleine kunstplantjes dus een perfect cadeau voor onder andere een housewarming!

Een kunstplant in combinatie met een huisdier

Heeft u katten of honden in huis? Dan weet u waarschijnlijk al dat echte planten in huis niet ideaal is. Sterker nog, sommige planten kunnen zelfs giftig zijn voor de beestjes. In dit geval is het dus een zeer verstandige keuze om te kiezen voor een kunstplant! Deze zorgen toch voor een beetje groen in huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw huisdieren. Zij zullen gegarandeerd veilig zijn met onze nepplanten.

Een kunstplant kopen bij Douche Concurrent

Bij ons koopt u eenvoudig uw nieuwe kunstplant. Of u op zoek bent naar een klein plantje of een grote kunstplant maakt voor ons niks uit, wij helpen u graag. Onze badkamerspecialisten staan dan ook voor u klaar in één van onze showrooms, ook als het gaat om de aanschaf van uw nieuwe plant. Zo kunt u bij Douche Concurrent uw gehele badkamer, inclusief accessoires, in één keer kopen! Zien we u snel, in één van onze prachtige showrooms?