Wasmanden

Houd uw vuile was bij elkaar met een trendy wasmand. Wasmanden zijn te vinden in allerlei soorten en maten. Er zijn wasmanden gemaakt van bijvoorbeeld textiel of plastic, met allerlei leuke printjes en kleuren. Zo zorgt u ervoor dat de wasmand bij de rest van uw badkamer past.
Wat voor wasmanden zoekt u?

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Mooie wasmanden vormen een bijzondere verschijning, waaraan het bijna niet te zien valt dat er sprake is van een mand om de was in te doen. De verschillende mooie ontwerpen wasmanden van Sealskin zorgen ervoor dat de mand gewoon in het zicht kan staan, zonder dat dit wat af hoeft te doen aan de uitstraling van het interieur in de ruimte.

Gebruik de wasmanden in een washok of zet ze bijvoorbeeld in de badkamer, om de vuile kleding er daar meteen in te kunnen doen. Een tip van ons? Gebruik meerdere wasmanden, bijvoorbeeld voor de witte en de gekleurde was. Het is tijdens het wassen zelf dan niet meer nodig om dit steeds uit te zoeken.

Wasmand van riet

Specifiek op zoek naar een wasmand van riet of een van de wasmanden met een vergelijkbare uitstraling? Ze vormen een mooie keuze voor in de badkamer of een andere ruimte, afhankelijk van waar u de wasmand heeft staan. Bekijk online de verschillende wasmanden die er beschikbaar zijn, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u de was op een nette manier op kunt ruimen. De rieten wasmand is een mooie keuze, maar dat geldt ook voor de modellen van katoen en polyester. Deze materialen zijn goed geschikt voor de mooie wasmanden, groot genoeg om er een paar dagen was in te verzamelen.

Wasmand kopen

U kunt online een van de mooie wasmanden kopen, waarmee we ervoor zorgen dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk de wasmanden in de mooie grijze kleuren of ga voor een licht model met een leuke tekst erop. U heeft de keuze uit verschillende rieten en stoffen wasmanden, altijd op basis van een betaalbare prijs en goede kwaliteit. Bekijk online de wasmand die u wilt bestellen, dan gaan wij er voor u mee aan de slag en maken we de verzending in orde.