Toilet accessoires

Een toiletruimte kunt u verrijken met allerlei verschillende toilet accessoires, zoals een toiletrolhouder of een wc borstel. Deze accessoires zijn beschikbaar in allerlei designs, van modern tot aan klassiek. Ook worden de producten van allerlei materialen gemaakt, zoals chroom, acryl of RVS.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op accessoires
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 306 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 306 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

De toilet accessoires hebben zowel een functioneel als een esthetisch karakter, ze combineren op die manier twee belangrijke elementen. Ten eerste zorgen de toilet accessoires ervoor dat u goed gebruik kunt maken van het toilet, bijvoorbeeld door middel van een reserverolhouder, een toiletborstel of een toiletrolhouder. Het zijn de belangrijke accessoires die u nodig heeft voor in de toiletruimte. Uiteraard zijn er complete toilet accessoires sets beschikbaar, zodat u de verschillende onderdelen mooi op elkaar af kunt stemmen. Het is bovendien een goed idee om de verschillende designs bij ons in de outlet te bekijken.

Toilet accessoires set

De toilet accessoires set maakt het eenvoudig om de verschillende accessoires voor in de toiletruimte op een stijlvolle wijze op elkaar af te stemmen. Bovendien zijn de complete sets heel voordelig beschikbaar, we zorgen er met de aanbiedingen voor dat u daar een scherpe prijs voor betaalt. Dit betekent dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten, terwijl u wel kunt rekenen op de toilet accessoires met de kwaliteit van A-merken. Blader door de verschillende WC matten, de borstels, houders, haakjes en andere accessoires voor op het toilet. We zorgen voor een uitgebreid assortiment toilet accessoires, waar u op uw gemak uw keuze uit kunt maken.

Toilet accessoires outlet

Bij ons in de toilet accessoires outlet betaalt u standaard een scherpe prijs voor de verschillende accessoires. Er zijn toilet accessoires aanbiedingen beschikbaar, zodat u de goede kwaliteit op een heel voordelige wijze in huis kunt halen. We maken het u bovendien graag gemakkelijk, u hoeft er de deur niet voor uit. Het is voldoende om online aan te geven welke toilet accessoires of badkamer accessoires u graag zou willen gebruiken. Het is bovendien een goed idee om die beide soorten accessoires qua uitstraling of materiaal netjes op elkaar af te stemmen.

Toilet accessoires in RVS en chroom

Heeft u al enkele toilet accessoires zitten? Kijk dan goed naar het type materiaal dat u daarvoor gebruikt. Heeft u al RVS zitten of maakt u juist gebruik van chromen accessoires? Het is een goed idee om de nieuwe toilet accessoires daar netjes op af te stemmen. Het geheel krijgt dan de uitstraling als één geheel. Bestelt u online de accessoires voor in de toiletruimte? We gaan er meteen mee aan de slag om de verzending voor u in orde te maken. Dat betekent dat u de toilet accessoires zo snel mogelijk in huis heeft.