Toiletrolhouder

Bent u op zoek naar een nieuwe toiletrolhouder? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan houders. Toiletrolhouders zijn in veel verschillende maten, designs en materialen te vinden. Zo kunt u er altijd één vinden die in uw toiletruimte of badkamer past.

167 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

167 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De toiletrolhouder is onmisbaar op het toilet. We maken onderscheid tussen de toiletrolhouders voor meerdere reserverollen en het model dat de huidige toiletrol vasthoudt. De verschillende houders zijn beschikbaar in bijvoorbeeld chroom en RVS, u heeft de keuze uit hoogwaardige materialen. We zorgen er met ons brede assortiment aan toiletrolhouders voor dat u het design daarvan kunt afstemmen op bijvoorbeeld de andere accessoires waar u in de toiletruimte gebruik van maakt. Specifiek op zoek naar een staande toiletrolhouder of een houder die u kunt bevestigen zonder te boren? Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak daar online uw keuze uit.

Staande toiletrolhouder

De staande toiletrolhouder is op twee verschillende manieren beschikbaar. In de meeste gevallen gaat het om de reserverolhouder. Dit is de houder die het mogelijk maakt om 3 - 4 rollen achter de hand te houden, zodat u de huidige rol in de toiletrolhouder kunt vervangen wanneer die op is. Zoekt u een andere staande toiletrolhouder die u kunt gebruiken voor het huidige model? Er zorgen voor een breed assortiment aan houders, waarmee u eenvoudig online inspiratie op kunt doen. Qua kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige materialen van A-merken, waardoor de verschillende houders op een goede manier in elkaar zitten.

Toiletrolhouder zonder boren

De toiletrolhouders laten zich op een eenvoudige wijze monteren, onder andere dankzij de handige handleiding die we meeleveren. Dit maakt het gemakkelijk om de houder aan de wand te bevestigen en er daarmee voor te zorgen dat u die kunt gebruiken. Het is uiteraard van belang om de toiletrolhouder op de juiste hoogte te bevestigen, niet te hoog en niet te laag. Zorg ervoor dat u er vanuit een zithouding op het toilet goed bij kunt. Op zoek naar een toiletrolhouder zonder boren? Sommige van de modellen kunt u op een andere manier aan de wand bevestigen, zodat het niet nodig is om gaten te boren.

Toiletrolhouder kopen

U kunt online de toiletrolhouder kopen die u nodig heeft of die mooi aansluit bij de rest van het design van de toiletruimte of bijvoorbeeld de badkamer. Kijk goed naar het gebruikte materiaal en maak op basis daarvan vervolgens een keuze uit de klassieke of meer moderne modellen. Zoekt u een toiletrolhouder met een afdekplaat of mag het juist een meer eenvoudig model zijn? Kijk goed naar de verschillende toiletrolhouders die u online kunt bestellen. Wij gaan er meteen mee aan de slag, we maken de verzending zo snel mogelijk voor u in orde.