Baden

Wilt u een nieuw bad kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment baden. U kunt kiezen uit veel verschillende materialen, kleuren en vormen. Bij het maken van een keuze is ook de hoogte en breedte van een bad van belang. Voor advies kunt u altijd terecht bij Douche Concurrent.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op baden
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Bad kopen

Een bad kopen in alle maten: eenvoudig online in de webshop of bij ons in de showroom. Wij zijn uw specialist in baden, altijd op basis van de hoogste kwaliteit voor een lage prijs. Geniet van pure luxe in een van de vrijstaande baden of bekijk de andere badkuipen bij ons uit het assortiment. Zoals een ligbad, dat dankzij de diverse afmetingen ook bij u in de badkamer past.

En specifiek op zoek naar een hoekbad of naar een duobad? We zorgen er daarmee graag voor dat u uitgebreid de ruimte heeft of juist optimaal gebruik kunt maken van een beschikbare hoek. Op die manier kiest u eenvoudig uit de beschikbare mooie baden, bijvoorbeeld specifiek voor 2 personen of juist voor u alleen.

Vrijstaand bad kopen: geniet van pure luxe

Een vrijstaand bad kopen, waarin u heerlijk kunt baden? Bijvoorbeeld op pootjes en in een van de luxe materialen. Zelfs als u het bad niet gebruikt is het een prachtige verschijning in de badkamer. Vooral in combinatie met de juiste badkraan, waarvan bijvoorbeeld vrijstaande modellen beschikbaar zijn. Een bad bestellen kan eenvoudig online of kom naar onze showroom, waar we u graag voorbeelden laten zien.

Ligbad kopen: heerlijk ontspannen in de badkamer

Wat is er heerlijker dan ontspannen in bad? U kunt een mooi ligbad kopen, waarmee u precies daarvoor zorgt. Om heerlijk te ontspannen in een bad dat altijd voor u klaar staat. Laat het bad vollopen en dompel u lekker onder. In een 1, 2 of 3-persoonsbad. Inbouw of opbouw. Of zelfs op pootjes. De mooie ligbaden die u online kunt kopen zijn er in alle soorten en maten. Ontdek de verschillende afmetingen van de baden, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

Bad kopen in alle maten

De baden zijn er in alle maten. Van een klein en compact zitbad tot een luxe whirlpool om samen van te genieten. Of kies voor de bubbelbaden en de outdoor spa’s, zodat u werkelijk alle kanten op kunt.

We zijn uw specialist in baden. Die u online alvast kunt bekijken en waarin u bij ons in de showroom gewoon kunt komen proefzitten. Om zelf te ervaren wat de ideale afmetingen voor een bad voor 2 personen zijn, zonder dat u daarbij af hoeft te gaan op algemene richtlijnen.

Bad kopen: online of in de showroom

Een bad kopen? Dat kan zowel online als bij ons in de showroom. We zorgen er daarmee voor dat u de keuze heeft uit baden van topmerken. En dat u ook de andere belangrijke onderdelen daarbij kunt kopen. Bent u alleen op zoek naar een badwand of wellicht de badafvoer? Geen probleem, we denken graag met u mee en kunnen u de juiste producten adviseren. Op die manier zijn we uw specialist in baden. Van een bad dat u vrijstaand kunt plaatsen tot baden voor 2 personen en alle andere maten die er beschikbaar zijn. Bad kopen? Kies voor Douche Concurrent!