Baden

Artikelen 1 tot 24 van 275 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 275 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Prachtige baden in alle soorten en maten. Bekijk bijvoorbeeld de whirlpool baden met bubbels, net als de traditionele ligbaden en natuurlijk de vrijstaande baden. We zorgen er daarmee voor dat u een keuze kunt maken uit diverse baden. Om ontspannen bij te kopen na een lange dag hard werken of even op te laden voor de volgende dag.

Op zoek naar een bad om vrijstaand te plaatsen of er met een goedkoop bad voor zorgen dat die netjes binnen budget blijft? Wij zijn uw specialist in baden, zowel online als bij ons in de 1.000m2 showroom.

Vrijstaand of goedkoop bad

Een vrijstaand bad is een prachtige verschijning in de badkamer. Aan de andere kant kunt u een bad goedkoop kopen, door de verschillende modellen goed te vergelijken. We maken het u daarmee graag eenvoudig om een keuze te maken uit de beschikbare baden. Net als uit de badwanden en de badkranen en de andere accessoires die er beschikbaar zijn.

Online bad kopen

Online een bad kopen en daarbij een keuze maken uit de vrijstaande modellen of de goedkope baden? Wij maken het u graag gemakkelijk. Online door de modellen te vergelijken en in onze 1.000m2 showroom om inspiratie op te doen. Of om uw vragen te stellen aan onze specialisten.