Alle baden

Artikelen 1 tot 24 van 107 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 107 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douche Concurrent is de specialist in alle baden. Van whirlpool baden met jets en bubbels tot aan ligbaden in verschillende soorten en maten. We zijn de specialist in baden, ligbaden en badkuipen. Ontspannen in een fijn bad en daar een specifiek idee over? Van heel klassieke baden op sierlijke pootjes tot de moderne baden die op een meer stilistische wijze zijn vormgegeven: wij zorgen voor een uitgebreid assortiment. De baden zijn uitstekend geschikt voor thuis, ze zorgen ervoor dat u daar met heel het gezin van kunt genieten.

Whirlpool baden

Binnen de baden vindt onder andere onze whirlpool baden. Het zijn de bubbelbaden en massagebaden, voorzien van jets die het water in beweging brengen. Ze maken het mogelijk om als het ware een heerlijke massage te ondergaan. Naast de whirlpool baden zijn er bovendien verschillende andere modellen beschikbaar. Denk aan de standaard baden, de vrijstaande baden en de hoekbaden die u online kunt kopen. Bekijk een instapbad en bijvoorbeeld de zitbaden. We zorgen er met het uitgebreide assortiment met alle baden graag voor dat we ons als de specialist kunnen presenteren, waar u hoe dan ook het geschikte bad zal vinden.

Topmerken voor uw wensen

De baden uit ons brede assortiment zijn afkomstig van de verschillende topmerken. Dat betekent dat u kunt rekenen op zeer goede kwaliteit baden, die volledig aan uw specifieke wensen zullen voldoen. Graag een compact bad plaatsen in een niet te grote badkamer of aan de andere kant op zoek naar een luxe bad om samen in plaats te kunnen nemen? We verkopen 1 persoons baden en 2 persoons baden, u heeft de keuze uit tal van verschillende modellen. Blader er op uw gemak doorheen, we maken de keuze online graag zo gemakkelijk mogelijk.

Ligbaden kopen

U kunt online een van de ligbaden kopen, net als alle andere baden die er beschikbaar zijn. De topmerken voor baden zorgen ervoor dat u kunt rekenen op het gebruik van zeer degelijke materialen. Naast het bad ook op zoek naar een badkraan, een douchestang of bijvoorbeeld de badafvoer? Van de badafwerking tot het andere bad garnituur dat u nodig heeft: wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent. Blader door alle baden en maak daar online uw keuze uit. We gaan er direct mee aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres.