Badkranen

Artikelen 1 tot 24 van 68 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 68 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Badkraan perfectioneert de details in uw badkamer

Een badkraan kiezen die geschikt is voor uw badkamer is zeer belangrijk tijdens het inrichten van uw badkamer. De kleine details maken immers uw badkamer compleet.

Badkraan bestaat er in variërende soorten en modellen. Zo zijn er inbouwbadkranen, thermostaatkranen, vrijstaande badkranen of ingebouwde badkranen. Hoewel er zoveel verschillende soorten modellen zijn, is het opbouwmodel de meest populaire badkraan. Deze badkraan wordt tevens ook vaak geleverd met een thermostaat.

Badkranen zijn voorzien met een beveiligingsfunctie

Het voordeel van een thermostaatkraan is dat er bij water boven een bepaalde temperatuur een beveiligingsfunctie op zit, ook wel beter bekend als een kind beveiliging. Een thermostaatkraan zal dan enkel warmer kunnen worden dan handwarm wanneer de beveiliging pal is ingedrukt. Zo voorkomt u brandwonden door heet water. Naast deze functie zijn de meeste modellen tegenwoordig ook water besparend.

Dankzij een steeds knapper design is het nu ook zo dat de buitenkant van de badkraan niet meer heet kan worden. Iedereen wil tenslotte zorgeloos kunnen onderdompelen in zijn of haar bad. Daarnaast zie je bij steeds meer badkraan modellen dat de badkraan zeer makkelijk in onderhoud wordt doordien de omstelknop niet als een extra knop voor op de badkraan zit maar slim in de bediening is weggewerkt.

Badkraan is een product wat niet kan ontbreken bij een mooi bad. Bovendien met de vele soorten modellen in ons assortiment is een kwestie van slagen slechts een fractie van uw tijd.