Badmengkraan

Bent u op zoek naar een badmengkraan? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan badmengkranen beschikbaar. Met een badmengkraan mengt u handmatig het warme en koude water tot de gewenste temperatuur is bereikt. Op veel badmengkranen kunt u ook douchekop aansluiten, zodat u zich makkelijk kunt afspoelen.

64 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

64 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

De badmengkraan is zo ontworpen dat u warm water en koud water handmatig mengt voor de juiste temperatuur. Wilt u het water iets kouder of wat warmer hebben? Dan hoeft u alleen maar de bedieningsknop naar links of naar rechts te bewegen. Een badmengkraan is ideaal om het bad vol te laten lopen met water met de gewenste temperatuur. De temperatuur is makkelijk aan te passen wanneer het water te koud of te warm is.

Thermostaat badkraan

De badmengkraan vormt een populaire keuze, zowel dankzij het praktische gemak als de mooie uitstraling van de verschillende kranen. Op zoek naar de badmengkranen van topmerken in bijvoorbeeld chroom of RVS? Er zijn diverse modellen beschikbaar, waarmee we er graag voor zorgen dat u het bad op een sierlijke of stijlvolle wijze kunt (laten) afwerken. De badmengkraan vormt een uitstekende keuze om het bad gemakkelijk te vullen. Het water vanuit de wand het bad in laten stromen? Maak gebruik van een inbouw badmengkraan. Het is een badmengkraan waarbij de leidingen netjes in de wand zitten.

Badkraan met handdouche

De mengkraan voor het bad is in een aantal gevallen beschikbaar met een handdouche. Dit maakt het eenvoudig om u af te spoelen of het bad schoon te spoelen, zonder dat u daar een afzonderlijke douche voor nodig heeft. Kijk in dat geval goed naar de badmengkranen die daarnaast voorzien zijn van een handdouche. Andersom is het ook mogelijk. U kunt voor de douche gebruik maken van een mengkraan voor in bad, in combinatie met een handdouche die u als hoofddouche kunt gebruiken. De uitloop voor het bad maakt het gemakkelijk om een emmer te vullen of bijvoorbeeld uw voeten af te spoelen.

Badmengkraan voor in bad kopen

Een van de badmengkranen voor in bad kopen of op zoek naar een outlet voor badmengkranen? We zorgen online voor een uitgebreid assortiment, uiteraard in combinatie met lage prijzen. U kunt goedkoop een badmengkraan voor in bad bestellen en rekenen op de hoge kwaliteit van A-merken. Bestelt u online een badmengkraan voor de badkamer? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat uw bestelling zo snel mogelijk klaar is voor de verzending naar uw adres.