Mengkraan

12 artikel(en)

Sorteer op
per pagina

12 artikel(en)

Sorteer op
per pagina

De mengkraan voor in bad maakt het eenvoudig om het water op de gewenste temperatuur te krijgen. In plaats van een mengkraan spreken we ook wel van een thermostaatkraan. Het betekent dat de mengkraan een thermostatisch karakter heeft, waardoor deze zelf de gewenste temperatuur bepaalt aan de hand van de stand van de kraan. Iets warmer of kouder? Het is voldoende om de kraan iets naar links of naar rechts te bewegen. De mengkraan voor in bad zorgt er zelf voor dat de temperatuur iets hoger of lager wordt, zodat u het bad op een eenvoudige wijze kunt vullen.

Thermostaat badkraan

De thermostaat badkraan vormt een populaire keuze, zowel dankzij het praktische gemak als de mooie uitstraling van de verschillende kranen. Op zoek naar de badkranen van topmerken in bijvoorbeeld chroom of RVS? Er zijn diverse modellen beschikbaar, waarmee we er graag voor zorgen dat u het bad op een sierlijke of stijlvolle wijze kunt (laten) afwerken. De badkraan met thermostaat vormt een uitstekende keuze om het bad gemakkelijk te vullen. Het water vanuit de wand het bad in laten stromen? Maak gebruik van een inbouw badkraan met thermostaat. Het is een mengkraan voor in bad waarbij de leidingen netjes in de wand zitten.

Badkraan met handdouche

De mengkraan voor in bad is in een aantal gevallen beschikbaar met een handdouche. Dit maakt het eenvoudig om u af te spoelen of het bad schoon te spoelen, zonder dat u daar een afzonderlijke douche voor nodig heeft. Kijk in dat geval goed naar de mengkranen die daarnaast voorzien zijn van een handdouche. Andersom is het ook mogelijk. U kunt voor de douche gebruik maken van een mengkraan voor in bad, in combinatie met een handdouche die u als hoofddouche kunt gebruiken. De uitloop voor het bad maakt het gemakkelijk om een emmer te vullen of bijvoorbeeld uw voeten af te spoelen.

Mengkraan voor in bad kopen

Een van de mengkranen voor in bad kopen of op zoek naar een outlet voor thermostaat kranen? We zorgen online voor een uitgebreid assortiment, uiteraard in combinatie met lage prijzen. U kunt goedkoop een mengkraan voor in bad kopen, terwijl u toch kunt rekenen op de hoge kwaliteit van A-merken. Bestelt u online een mengkraan voor in bad? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat uw bestelling zo snel mogelijk klaar is voor de verzending naar uw adres.