Badkuipen

Wilt u een badkuip kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment badkuipen. Let bij het kopen van een badkuip op de vorm, kleur en materiaal. Er zijn diverse materialen zoals Solid Surface, acryl en mineraalmarmer. Voor deskundig advies kunt u bij Douche Concurrent zijn. Wij zorgen dat uw badkuip goed past bij uw badkamer.

Artikelen 1 tot 24 van 105 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 105 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mooie badkuipen van goede kwaliteit. Vrijstaand en op pootjes of specifiek voor 2 personen. Bekijk de verschillende baden bij ons uit de collectie, vaak heel goedkoop beschikbaar.

We kopen in grote aantallen in en maken zo min mogelijk kosten. Op die manier zorgen we voor goedkope badkuipen, van goede kwaliteit. Beschikbaar in wit, net als in een paar bijzondere kleuren. Wat dacht u van een bad in zwart met wit of in Sandstone? We zorgen daarmee graag voor een opvallende collectie, afgestemd op uw wensen voor in de badkamer.

Vrijstaand en op pootjes: bijzondere badkuip

De badkuipen zijn er in allerlei verschillende modellen. Bijvoorbeeld vrijstaand en op pootjes, net als geschikt voor 2 personen. Of bekijk onze ligbaden geschikt om in te bouwen, net als de hoekbaden die u in de badkamer kunt plaatsen.

Met onze badkuipen maakt u eenvoudig een goede keuze. Strak en modern of aan de andere kant juist heel landelijk en nostalgisch. Een mooie keuze voor in de badkamer, om even bij te komen van een drukke dag vol werk of andere werkzaamheden.

Goedkope 1 of 2 persoons badkuipen kopen

Veel van de 2 persoons badkuipen zijn goedkoop beschikbaar. We kopen voordelig in en zorgen voor een scherpe prijs, zodat u daarvoor nooit teveel betaalt. Bekijk bovendien ook de rest van de baden bij ons uit de collectie. Zo krijgt u een goed beeld van wat er beschikbaar is. Aan bijzondere baden of aan goedkope modellen waarmee u voordelig zorgt voor een luxe badkamer.

En heeft u vragen over onze badkuipen? Neem online contact met ons op of kom naar de showroom. Daar vertellen we u graag meer over de mooie baden voor bij u in de badkamer.