Badpoten

Zet uw bad op poten, bijvoorbeeld met onze universele badpoten. De badpoten zijn verstelbaar, zodat u het bad op uw gewenste hoogte kunt plaatsen. Let goed op de plaatsing van de poten, zodat de gewichtsverdeling goed is.

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een badpoten set zorgt voor een degelijke of uiterst sierlijke toepassing van het bad. Het ligbad op poten zetten of er binnen de ombouw voor zorgen dat u het geheel stevig kunt neerzetten? De badpoten zijn onmisbaar voor een goede plaatsing. U heeft online de keuze uit verschillende badpoten sets. Op zoek naar de badpoten die u universeel kunt toepassen of vindt u het vooral van belang dat deze een mooie sierlijke uitstraling hebben? Blader door de verschillende poten voor de baden, we maken het u online graag gemakkelijk.

Badpoten monteren of bevestigen

De badpoten kunt u eenvoudig online bestellen. Uiteraard leveren we daar een handige handleiding bij. Dat betekent dat u de badpoten zelf kunt monteren en u die eenvoudig kunt bevestigen. Het is vooral van belang om de poten op de juiste plaats te bevestigen en die vervolgens goed vast te zitten. Dit helpt om het gewicht van het bad en het water daarin op de juiste manier te verdelen. De baden kunnen een behoorlijk gewicht bedragen en vragen daarom om degelijke badpoten. De handleiding helpt om de badpoten te plaatsen, bevestigen of monteren, zodat u daar zelf goed mee uit de voeten kunt.

Badpoten universeel

Wilt u de badpoten universeel toepassen, bijvoorbeeld omdat u een bepaald type bad heeft waarvoor geen specifieke poten beschikbaar zijn? Geen probleem, verschillende badpoten passen op meerdere baden en vormen daarmee de oplossing waar u naar op zoek bent. U kunt online een badpoten set kopen en er daarmee voor zorgen dat u het bad op de juiste wijze kunt plaatsen. Er zijn badpoten beschikbaar voor een sierlijke uitstraling, net als modellen waarmee u er vooral binnen de ombouw voor kunt zorgen dat er een stevig geheel ontstaat.

Verstelbare badpoten kopen

Tenslotte kunt u een aantal verstelbare badpoten kopen, waarmee het eenvoudig is om het bad op de juiste wijze af te stellen. Dient het bad net wat hoger te komen of wilt u dat aan de andere kant juist wat verlagen? Geen probleem, we maken het u met de verstelbare badpoten graag gemakkelijk. Het betekent in de praktijk dat u de badpoten kunt gebruiken om het bad te stabiliseren en op de gewenste hoogte aan te brengen. Een badpoten set bestellen en daar snel gebruik van maken in de badkamer? Wij gaan er direct voor u mee aan de slag.