Bath Bucket

De Bath Bucket is een ideaal alternatief als u geen ruimte heeft voor een volwaardig bad in uw badkamer. De Bath Buckets kunnen overal in huis geplaatst worden en zijn geschikt voor jong en oud. Bij Douche Concurrent vindt u Bath Buckets in diverse kleuren. U kunt kiezen uit de trendy kleuren roze, blauw en wit.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Bath Bucket

Houdt u van een heerlijk bad nemen, maar beschikt uw badkamer niet over genoeg ruimte voor een volwaardig badkuip om in te ontspannen? Dan is een Bath Bucket ideaal voor u! Dit fijne mobiele zitbadje is gemaakt van polypropyleen, waardoor het zitbadje hittebestendig is. Dit maakt de Bath Bucket perfect om op een warme zomerdag buiten te gebruiken. Daarnaast beschikt de Bath Bucket over een praktisch rekje, waarin u eenvoudig badspullen en andere persoonlijke spulletjes kwijt kunt. Bij Douche Concurrent vindt u Bath Buckets in diverse kleuren. U kunt kiezen uit de trendy kleuren roze, blauw en wit.

Comfortabel zitten in de Bath Bucket

De Bath Buckets zijn niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Hoewel de Bath Bucket op het oog vrij klein lijkt, beschikt het over genoeg ruimte om comfortabel in te kunnen zitten. De Bath Bucket is namelijk 92 cm lang, 51 cm breed en 63 cm hoog. Deze afmeting is voldoende voor de gemiddelde lichaamslengte van een mens.

Een Bath Bucket plaatsen

U kunt de Bath Bucket plaatsen waar u maar wilt. Zo kunt u de Bath Bucket makkelijk in de slaapkamer plaatsen, maar is het ook goed mogelijk om de Bath Bucket met mooi weer buiten te plaatsen. Dit is vooral leuk voor de kinderen! Dankzij de afvoerslang die bij de Bath Bucket is inbegrepen, kunt u het water makkelijk afvoeren naar een afvoerputje. U hoeft de afvoerslang simpelweg af te tappen en het water stroomt eruit.

Alternatief voor een bad

Als u in uw badkamer niet voldoende ruimte heeft voor een badkuip, dan is de Bath Bucket een perfect alternatief om toch te kunnen genieten van een heerlijk bad. Het is een praktisch éénpersoons zitbadje waarin u lekker kunt ontspannen. Dit populaire zitbadje voor volwassenen en kinderen kan tot wel 200 liter gevuld worden. Laat de Bath Bucket vollopen met water en binnen no time kunt u relaxen in dit mobiele zitbadje.

Een Bath Bucket online kopen

De Bath Bucket is dé trend uit Scandinavië en nu makkelijk en snel online te kopen bij Douche Concurrent. Wij zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres, zodat u snel in dit hippe zitbadje kunt ontspannen.