1 persoons bubbelbad

Artikelen 1 tot 24 van 53 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 53 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het 1 persoons bubbelbad heeft een compact formaat en past daarmee in haast iedere badkamer. Het bad heeft bijvoorbeeld het ontwerp van een regulier bad, maar dan in combinatie met een aantal jets die zorgen voor een heerlijk gevoel van ontspanning. Kom bij na een lange dag hard werken of zorg er met het bubbelbad voor dat u op de zondag even helemaal nergens aan hoeft te denken. Bekijk naast de combinatie bubbelbaden voor 1 persoon ook de 2 persoons baden, die extra ruim zijn uitgevoerd. Online kunt u op uw gemak door het complete assortiment bladeren.

Compacte bubbelbaden

De compacte bubbelbaden passen goed in de badkamer en zorgen voor een heerlijke kans om lekker te ontspannen. Bekijk de kleinere baden voor 1 persoon, waarmee u er in de badkamer eenvoudig voor zorgt dat er een mooi rustpunt staat. De baden zijn afkomstig van goede merken, die bijvoorbeeld gebruik maken van hoogwaardig acryl. Dat komt de kwaliteit van het bad sterk ten goede. U kiest voor een 1 persoons bubbelbad van goede kwaliteit met een fijn aantal jets. Deze zorgen er met de bubbels in het bad voor dat u heerlijk bij kunt komen na een lange en intensieve dag.

Bubbelbad voor 1 persoon kopen

Het bubbelbad voor 1 persoon kunt u bovendien gewoon online kopen, daarvoor hoeft u de deur niet uit. We maken het u graag gemakkelijk met de verschillende baden die er beschikbaar zijn. Blader er online doorheen en bekijk bijvoorbeeld de whirlpools met een breedte van 800 - 900mm. Op zoek naar 1800mm aan lengte of een kleiner model? Wij zorgen er met de 1 persoons bubbelbaden in de verschillende formaten voor dat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

Vragen over een 1 persoons bubbelbad of over de rest van ons assortiment? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.