Inbouw bubbelbad

Bent u op zoek naar een inbouw bubbelbad? Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan inbouw bubbelbaden. Deze baden zijn netjes in te bouwen in uw badkamer, zodat alles een mooi geheel vormt. Voor advies over bubbelbaden kunt altijd terecht bij Douche Concurrent. Samen zorgen we voor het perfecte bad voor uw badkamer.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Het inbouw bubbelbad zorgt voor een heerlijk ontspannende massage, gewoon ingebouwd als onderdeel van de rest van de badkamer. Gebruik het bad om u heerlijk te ontspannen of zet de massagestralen aan en zorg ervoor dat u daadwerkelijk even tot rust kunt komen.

Heerlijk na een lange dag hard werken of gewoon omdat u er aan toe bent. De inbouw bubbelbaden laten zich mooi integreren in de rest van de badkamer en zorgen er vervolgens voor dat u geniet van maximale wellness, gewoon bij u thuis.

Massage in een bubbelbad

De inbouw bubbelbaden bevatten verschillende jets. Het gaat om jets voor de voeten, voor de rug en voor de zij. De combinatie van die verschillende jets zorgt ervoor dat u een complete massage in bad kunt ondergaan. Het water wordt tegen uw lichaam aan gestuwd, waardoor zowel de huid als de spieren daaronder zich automatisch ontspannen. U komt als herboren uit het bad, dankzij een fijne massage die een gewoon bad op geen enkele manier zou kunnen geven. Geniet van een inbouw bubbelbad met de mogelijkheid tot een prettige massage, gewoon bij u thuis in de eigen badkamer.

Bubbelbad laten inbouwen

Een specialist kan het inbouw bubbelbad gemakkelijk plaatsen, door die in te bouwen in de rest van de badkamer. Dat betekent dat het bad op gaat in de rest van het interieur, waardoor het zelfs mogelijk is om die in een relatief kleine badkamer te gebruiken. Reserveer een specifieke hoek voor het bad en zorg er daarmee voor dat er voldoende ruimte over zal blijven voor de douche en eventueel een toilet. Het inbouw bubbelbad is op die manier een heel fijne keuze, waarmee u er thuis eenvoudig voor zorgt dat u zich even kunt ontspannen na een lange dag op het werk of na andere fysieke inspanning.

Uw favoriete inbouw bubbelbad kunt u gemakkelijk thuis bestellen, via onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Schiedam.