Duobad

Wilt u een nieuw duobad kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment duobaden. Onze duobaden hebben een lengte van 1800 of 1900mm, waardoor er voldoende ruimte is voor twee personen. Ook zijn de duobaden iets breder dan het gemiddelde bad. Wilt u advies over de aankoop van een bad? U kunt altijd terecht bij Douche Concurrent. Samen zorgen we ervoor dat uw bad uitstekend past in uw badkamer.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op baden
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 332 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 332 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op
Het duobad is geschikt voor twee personen en is daarmee groter dan de gemiddelde exemplaren waar u vooral zelf fijn in kunt zitten. In een aantal gevallen is er sprake van twee afgeronde delen, zowel aan de voorkant als de achterkant. Dat zorgt voor extra comfort in het bad, omdat de beide personen met hun rug tegen de zijkant van het duobad aan kunnen zitten. Dankzij het grotere formaat zit u elkaar bovendien niet met de benen in de weg.

Bad voor twee personen

Het duobad heeft veelal een lengte van 1800 of 1900mm, voldoende om daar op een comfortabele wijze in plaats te kunnen nemen. Bovendien is het bad met 800 - 900 breedte wat breder dan veel van de baden voor 1 persoon. Het is daarmee een volwaardig 2 persoons bad, om prettig samen in plaats te kunnen nemen. Bent u op zoek naar een rechthoekig duobad of een afgerond duobad? Het is de moeite waard om de verschillende baden voor duo’s online te bekijken en vergelijken, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Duobad kopen

Het duobad kunt u online bestellen, waarbij u de keuze heeft uit verschillende materialen en modellen. Zoekt u naar een bad van acryl of een ander materiaal, afgewerkt in hoogglans en bijvoorbeeld geschikt om te kunnen inbouwen? Het is de moeite waard om de verschillende baden online te bekijken. Bovendien kunt u het duobad vergelijken met de andere baden bij ons uit de collectie, waarmee we er graag voor zorgen dat u een goed overzicht krijgt. Vragen over het duobad of over een van de andere producten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er meer over.