Half vrijstaande baden

Wilt u een half vrijstaand bad kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment met half vrijstaande baden. Half vrijstaande baden stralen luxe uit en bieden daarnaast de juiste uitkomst als u twijfelt tussen een inbouwbad en een vrijstaand bad. Voor advies over de aankoop van een vrijstaand bad kunt u altijd terecht bij Douche Concurrent.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op baden
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Half vrijstaand bad

Een half vrijstaand bad creëert niet alleen een luxe sfeer in de badkamer, maar het is ook een echte blikvanger. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan diverse half vrijstaande baden, waaruit u zeker een bad vindt dat bij u past. Bent u op zoek naar een half vrijstaand bad van 150x58 cm of toch liever 182x66 cm? Wij hebben half vrijstaande baden in verschillende soorten en maten.

Een half vrijstaand bad: een ruimtelijke uitstraling

Een vrijstaand bad heeft de nodige ruimte nodig in een badkamer en zal niet helemaal in verhouding staan met een kleine badkamer. Een half vrijstaand bad biedt hiervoor de gewenste uitkomst. Een half vrijstaand bad lijkt veel op een vrijstaand bad en creëert dezelfde illusie. Een half vrijstaand bad bespaart u de nodige ruimte in de indeling van uw badkamer waardoor het bad zowel geschikt is voor grote als kleine badkamers. U kunt een half vrijstaand bad namelijk gemakkelijk tegen een muur of een stukje uit de hoek van de ruimte plaatsen. Zo blijft er ook meer ruimte over om langs het bad te kunnen lopen. Bekijk ons aanbod aan half vrijstaande baden voor de verschillende formaten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die u beschikbaar heeft in de badkamer.

Half vrijstaande baden varianten

De half vrijstaande baden zijn bij Douche Concurrent beschikbaar in diverse varianten. U kunt kiezen uit een ovale of rechthoekige half vrijstaand bad in hoogglans of acryl glans en nog veel meer! Bij Douche Concurrent kunt u niet alleen kiezen uit verschillende maten, vormen en materialen, maar ook uit diverse modellen half vrijstaande baden. Zo kunt u bij ons terecht voor een half vrijstaande whirlpool, een half vrijstaand ligbad en een half vrijstaand duobad. Doordat een half vrijstaand bad niet afgewerkt hoeft te worden, bespaart u een hoop geld en tijd voor een bad met een luxe uitstraling.

Een half vrijstaand bad plaatsen

Een half vrijstaand bad kunt u makkelijk tegen de muur in uw badkamer plaatsen. Door het bad tegen de muur te monteren houdt u meer ruimte over in uw badkamer. Het is ook mogelijk om een half vrijstaand bad in een hoek in uw badkamer te plaatsen. Daarnaast zit er een voorgemonteerd frame onder een half vrijstaand bad, waardoor het niet ingetegeld hoeft te worden. Als u voor een half vrijstaand bad kiest, is het van belang om na te gaan welke vorm en welk formaat het meest geschikt is voor de ruimte in uw badkamer. Past een rechthoekig model met rechte zijdes of een half vrijstaand bad met afgeronde hoeken het best bij uw badkamer? Bij ons heeft u de keuze uit diverse vormen en formaten half vrijstaande baden, die u kunt afstemmen op de beschikbare ruimte in uw badkamer. Heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikt half vrijstaand bad voor uw badkamer? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze vrijstaande baden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij het vinden van een bad met de juiste afmetingen voor de ruimte in uw badkamer.

Online een half vrijstaand bad kopen

Bij Douche Concurrent kunt u eenvoudig en snel online een half vrijstaand bad naar wens bestellen. Bij ons kunt u rekenen op half vrijstaande baden met de best mogelijke kwaliteit. Uw bad wordt met zorg voor u klaargezet voor een veilige verzending.