Hoekbaden

Wilt u een nieuw hoekbad kopen? Bij Douche Concurrent kunt u uit vele soorten kiezen. Hoekbaden zijn heerlijk compact, maar bieden aan de andere kant toch veel ruimte. Ideaal om heerlijk in je eentje in te liggen of met zijn tweeën. Douche Concurrent geeft graag advies over de aankoop van een hoekbad.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op baden
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 238 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 238 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Hoekbaden zijn heerlijk compact en bieden aan de andere kant toch veel ruimte. Het is daarmee een ideaal 2 persoonsbad, zonder dat die veel ruimte in de badkamer hoeft in te nemen. Zelfs een hoekbad dat klein oogt kan in de praktijk toch behoorlijk ruim zijn.

Bekijk de hoekbaden voor 2 personen, net als de modellen waar u alleen in kunt. Goed van kwaliteit en veelal uit voorraad leverbaar, zodat u het bad snel in huis heeft.

Hoekbad: 2 persoons

Het hoekbad 2 persoons uitvoeren en er daarmee voor zorgen dat u er samen in kunt? Bekijk daarnaast ook onze zitbaden en bijvoorbeeld de ligbaden voor inbouw. Op die manier krijgt u een goed beeld van de beschikbare modellen.

Altijd op basis van goede kwaliteit, net als bij de hoekbaden uit onze collectie. Bijvoorbeeld van merken zoals Wiesbaden, Best Design, Brauer en Sealskin, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zij maken gebruik van goede materialen en zorgen er met de ergonomische vormgeving voor dat het bad comfortabel zit. Bekijk de hoekbaden van deze merken, net als de andere baden bij ons uit de collectie. Zodat u online inspiratie op kunt doen en een mooi bad voor de badkamer kunt uitzoeken.

Ruimte in een hoekbad

De hoekbaden zorgen eenvoudig voor meer ruimte, omdat u er dankzij de hoek aan de zijkant gemakkelijker langs kunt lopen. Er zijn modellen beschikbaar in een traditionele hoek en op basis van een rechthoekig bad in een hoek, waarbij de punt netjes is afgerond. Dat zorgt allereerst voor ruimtebesparing in de badkamer, al draagt het hoekbad op die manier ook bij aan de veiligheid. Het bad heeft geen scherpe punt die uitsteekt midden in de badkamer, waarvoor met name kleine kinderen daar veel minder snel tegenaan zullen lopen en de badkamer een stuk veiliger wordt.

Vergelijk de verschillende formaten en afmetingen van de hoekbaden. Symmetrisch in de lengte en de breedte of langer zodat u daar bij een grotere lengte comfortabel in kunt zitten. Dankzij de hoek gaat er zo min mogelijk ruimte verloren in de badkamer. Met een aangename zitpositie, ook als u er met 2 personen in plaats wilt nemen.

Online hoekbad kopen

Een hoekbad kopen of benieuwd naar de rest van onze collectie baden? U kunt die online op uw gemak bekijken. Bekijk onze hoekbaden met de hoek links of de hoek rechts. Om inspiratie op te doen aan de hand van de verschillende afmetingen, zoals 135 x 135cm. De hoekbaden zijn beschikbaar in verschillende modellen en altijd goed van kwaliteit. Voor een fijn bad in de hoek van de badkamer, met de instap aan de juiste zijde. Een hoekbad bestellen kunt u vervolgens gemakkelijk vanuit huis doen.

Net als bij ons in de showroom in Schiedam. Kom langs, dan laten we u graag de mooie baden zien. We zijn uw specialist in hoekbaden voor 1 of 2 personen, net als in de andere baden voor in de badkamer.