Hoekbaden

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Hoekbaden bieden lekker veel ruimte en maken toch op een heel praktische manier gebruik van het oppervlak dat er beschikbaar is. Heeft u een kleine(re) badkamer en wilt u daarin een mooi bad plaatsen? De hoekbaden vormen dan een goede keuze. U zorgt daarmee eenvoudig voor bijvoorbeeld 135 x 135cm ruimte in bad, zodat u daar zowel alleen als samen goed in kunt plaatsnemen. Uiteraard zijn er ook baden met andere formaten beschikbaar, om de hoek in de badkamer op een slimme wijze te kunnen benutten.

Ruimte in een hoekbad

De hoekbaden zorgen eenvoudig voor meer ruimte, omdat u er dankzij de hoek aan de zijkant gemakkelijker langs kunt lopen. Er zijn modellen beschikbaar in een traditionele hoek en op basis van een rechthoekig bad in een hoek, waarbij de punt netjes is afgerond. Dat zorgt allereerst voor ruimtebesparing in de badkamer, al draagt het hoekbad op die manier ook bij aan de veiligheid. Het bad heeft geen scherpe punt die uitsteekt midden in de badkamer, waarvoor met name kleine kinderen daar veel minder snel tegenaan zullen lopen en de badkamer een stuk veiliger wordt.

Online hoekbad kopen

Een hoekbad kopen of inspiratie opdoen met de verschillende modellen? U kunt ze online bekijken, zowel met de hoek links als met de hoek rechts. Kijk goed naar de afmetingen van de baden en vergelijk dit bijvoorbeeld met de rechthoekige baden die u kunt laten inbouwen of zelfs vrijstaand neer kunt zetten. U zal merken dat de hoekbaden er veel beter in slagen om de beschikbare ruimte in de badkamer optimaal te benutten.