Inbouw ligbaden

Wilt u een nieuw inbouw ligbad kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment inbouw ligbaden. Misschien wilt u een royaal ligbad van 1,90 meter breed of een mooi hoekbad? Bij Douche Concurrent is genoeg keus! Voor advies kunt u altijd terecht bij Douche Concurrent. Samen zorgen we ervoor dat uw bad uitstekend past in uw badkamer.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op baden
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 526 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 526 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Ligbad inbouw vormt eenheid in uw badkamer

Ligbad inbouw, zijn er in variërende soorten afmetingen en modellen. Door een ligbad in te bouwen in de badkamer vormt dit samen één geheel. Dankzij de eenheid die u creëert in de badkamer ontstaat er een oase van rust. De inbouw ligbad past onwaarneembaar in de indeling van uw badkamer.

Een veelvoorkomende trend zijn vooral de diepere ligbaden, waardoor u voldoende onderdompelingsruimte heeft en comfortabel in bad kunt liggen. Een ligbad inbouw is ideaal om een rustmoment te kunnen nemen. Na een lange werkdag of een zware workout is het heerlijk om tot je zelf te komen in een ligbad.

Ligbaden inbouw zijn er in variërende afmetingen en modellen

De meeste ligbaden worden over het algemeen gemaakt van Acryl, dit heeft als voordeel dat het goed isoleert en snel warm aanvoelt. Daarnaast is de bodem van de ligbad verstevigd en antislip. De kans op uitglijden wordt hierdoor geminimaliseerd. Naast deze functionele aspecten heeft het ook een positief invloed op het design. Zo kunnen bijzonder strakke hoeken gecreëerd worden of mooie ronde vormen wat tot een prachtige design leidt.

Een ligbad inbouw vormt een mooi geheel met de rest van de badkamer wanneer deze mooi is afgewerkt met dezelfde tegels als de rest van de badkamer. Dankzij onze royale assortiment kunt u bij ons terecht voor inbouwbaden voor de kleinere, midden of grotere badkamers. Bovendien heeft Douche Concurrent tegen de laagste prijzen, de beste inbouwligbaden.

Met andere woorden, een inbouw ligbad vormt harmonie in uw badkamer. Naast de praktische functies van een inbouw ligbad heeft een ligbad ook een positief invloed op de vormgeving van uw badkamer. Een inbouw ligbad is realiseerbaar tegen een lage prijs. Wat luxer? U kunt ook altijd nog kiezen voor een bad op pootjes. Uw favoriete inbouw ligbad kunt u gemakkelijk online bij Douche Concurrent bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.