Vrijstaande baden

Artikelen 1 tot 24 van 86 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 86 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vrijstaand bad kopen

U wilt een vrijstaand bad kopen? Een vrijstaand ligbad ofwel bad op pootjes is een steeds populairder product aan het worden. Dit komt doordat een vrijstaand bad elegantie en verfijning uitstraalt. Tegenwoordig komt een vrijstaand bad niet alleen meer voor in de badkamer, maar ook in de slaapkamer of een open bad gecombineerd met een slaapkamer. Een ligbad sluit goed aan bij een passende slaapkamer.

Moderne vrijstaande baden zijn er in verschillende soorten design, maten en materialen, zodat er voor elke interieur wel een passende vrijstaand bad is. Vooral de bad op pootjes is erg in trek. Dit komt vooral door zijn romantische en klassieke uitstraling.

Vrijstaand ligbad

Dankzij de groeiende vraag naar vrijstaande baden is de prijs nu ook toereikend geworden voor de algemene klant. Tegen zeer betaalbare prijzen vind u bij Douche Concurrent het geschikte vrijstaand bad. Door onze hoge kwaliteitsnormen kunt u langdurig en zorgeloos genieten van uw vrijstaand bad.

Ligbad vrijstaand, heb je in acryl en solid surface, dit heeft als eigenschap een mooi, robuust look. Dit zorgt voor een naadloos en onderhoudsvriendelijk product. Ons bad op pootjes is ook een zeer gewild product. Dit vrijstaand bad geeft een nostalgische sfeer in uw badkamer. U kunt in ons assortiment meerdere modellen van onze ligbaden op pootjes terugvinden.

Een vrijstaand bad kopen online

Vrijstaand bad kopen online? Kortom, een vrijstaand ligbad is een steeds gewilder product aan het worden. Door deze vraag naar vrijstaande ligbaden zijn de prijzen nu voor allen betaalbaar. Bij Douche Concurrent vindt u vast en zeker de perfecte vrijstaande bad voor uw badkamer. De ligbaden zijn onderhoudsvriendelijk en niet poreus. Dit bespaart u veel tijd aan het reinigen van uw vrijstaand bad.