Vrijstaande baden

Een vrijstaand bad straalt echte luxe uit. Douche Concurrent heeft een uitgebreid vrijstaande baden. Wilt u een bad met pootjes, zonder pootjes, modern of misschien toch klassiek? Er is voor iedereen wat wils. Voor advies kunt u altijd terecht bij Douche Concurrent. Samen zorgen we ervoor dat uw bad uitstekend past in uw badkamer.
Wat voor vrijstaande baden zoekt u?

110 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

110 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een vrijstaand bad: ook voor een slaapkamer

Wilt u een vrijstaand bad kopen? Een vrijstaand ligbad is een steeds populairder product aan het worden. Dit komt doordat het elegantie en verfijning uitstraalt. Tegenwoordig komt een vrijstaand bad niet alleen meer voor in de badkamer, maar ook in de slaapkamer. Een ligbad geeft een modern en uniek uiterlijk aan uw slaapkamer. Moderne vrijstaande baden zijn er in verschillende soorten design, maten en materialen, zodat er voor elke interieur wel een passend vrijstaand bad is.

Vrijstaand ligbad: het materiaal

Een ligbad dat vrijstaand is, is beschikbaar in acryl, Solid Surface of resin. Een bad van acryl voelt warm aan, en houdt daarnaast het water ook langer warm. Vuil kan zich moeilijk hechten, waardoor het onderhouden appeltje-eitje wordt. Solid Surface is een porievrij en naadloos materiaal. Vuil kan zich dus niet tussen minuscule openingen gaan nestelen. Ook het schoonmaken van dit materiaal is een simpel klusje. Verder zijn er nog baden verkrijgbaar van het materiaal resin. Dit zorgt voor een unieke uitstraling, het is namelijk transparant.

Een vrijstaand bad op pootjes

Een vrijstaand bad op pootjes heeft een nostalgische en romantische uitstraling. Veel meer mensen kiezen tegenwoordig voor dit bad, en wij snappen heel goed waarom. Het creëert namelijk extra sfeer en het zorgt ervoor dat de badkamer elegant oogt. Wij raden u aan om een vrijstaand bad op pootjes te combineren met een klassieke badkamer. Kijk bijvoorbeeld naar een klassieke kraan!

Ligbad vrijstaand: een geweldige keuze

Wilt u een vrijstaand ligbad kopen, maar weet u nog niet zeker welke? Of wilt u ze graag even in het echt bewonderen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms! Onze specialisten zullen u dan passend advies geven.

Veelgestelde vragen over vrijstaande baden

Hoe groot is een losse badkuip?

Een vrijstaand bad is beschikbaar in verschillende afmetingen. Het belangrijkst is natuurlijk de lengte, zo weet u zeker dat het in uw badkamer zal passen. De meest voorkomende lengte is 180 centimeter, gevolgd door 170 centimeter. Ze zijn echter al verkrijgbaar vanaf 150 centimeter en gaan tot 220 centimeter. Het overgrote deel heeft een breedte van 80 centimeter en een hoogte van 60 centimeter.

Hoeveel ruimte heeft u nodig voor een vrijstaand bad?

Een vrijstaand bad moet natuurlijk wel, u raadt het al, vrij staan. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat het bad de muur niet aan zal raken. Maar met hoeveel ruimte moet u dan rekening houden? Wij raden u aan om in ieder geval 50 centimeter aan te houden rondom het bad. We bedoelen dan de maat op de grond en het bad zelf mag iets naar buiten toelopen.

Wat is een bad dat vrijstaand is?

De naam zelf verklapt het eigenlijk al een beetje. Een vrijstaand bad kunt u vrijstaand plaatsen in de badkamer. Dit zorgt ervoor dat het niet tegen een muur geplaatst hoeft te worden, wat een hoop vrijheid biedt. Ook is de ovale vorm hierdoor goed zichtbaar. U kunt dus helemaal zelf bepalen waar u dit bad wilt hebben en het ziet er ook nog eens prachtig uit!

Hoeveel kost een badkuip vrijstaand?

Een vrijstaand bad is beschikbaar in verschillende prijsklassen. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €669 en het kan oplopen tot €7697. Zo kunt u dus zelf bepalen hoeveel u maximaal kwijt wilt zijn aan dit stukje luxe, en vervolgens kunt u filteren op prijs.