Baden op pootjes

Bent u op zoek naar een vrijstaand bad op pootjes? Ook deze kun je vinden bij Douche Concurrent. Vrijstaande baden op pootjes hebben een prachtige klassieke uitstraling. De baden geven veel vrijheid met plaatsen, maar houd wel rekening met de afvoer en het plaatsen van de kraan.

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Bad op pootjes online kopen

Een vrijstaand bad op pootjes kopen? Het bad heeft een mooie klassieke uitstraling en zorgt voor een ruime opstelling. Benieuwd naar ons gamma aan vrijstaande baden op pootjes of die vergelijken met de andere vrijstaande baden? We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment, waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken. Zelf het vrijstaande bad op pootjes plaatsen of binnen de outlet gebruik maken van een goedkoop model? We maken het u online graag eenvoudig, u heeft de keuze uit diverse modellen en afmetingen.

Vrijstaand ligbad op pootjes plaatsen

U kunt een vrijstaand bad op pootjes plaatsen waar u wenst, dankzij de poten heeft u een grote mate van vrijheid. Houd uiteraard wel rekening met de afvoer van het bad en zorg ervoor dat u de kraan op een nette manier kwijt kunt. In veel van de gevallen bevindt de kraan zich aan de zijkant van het vrijstaande bad op pootjes, in sommige gevallen zit deze aan een van de kopkanten. Vergelijk de verschillende vrijstaande baden op pootjes om daar een goed beeld van te krijgen en er online uw keuze uit te maken.

Vrijstaand bad op pootjes outlet

Op zoek naar de outlet voor het vrijstaande bad op pootjes, bijvoorbeeld om een goedkoop bad te kopen? Dankzij het vrijstaande bad op pootjes komt de badkamer als geheel er automatisch ruimer uit te zien. Daarnaast zorgt het voor een mooie sfeervolle uitstraling, vooral wanneer u zorgt voor een goede combinatie met de accessoires die u in de badkamer gebruikt. Zoekt u naar een van de vrijstaande baden op pootjes met chromen of RVS details? Die kunt u uitstekend combineren met de badaccessoires en de badsets die er online beschikbaar zijn. Een bad op pootjes bestellen doet u eenvoudig via de webshop van Douche Concurrent.

Vrijstaand bad op pootjes kopen

U kunt online een mooi vrijstaand bad op pootjes kopen, we zorgen voor een uitgebreid gamma aan baden. We zijn de online marktplaats voor vrijstaande baden, u vindt bij ons zowel de modellen op poten als de baden zonder poten. Dankzij de outlet kunt u goedkoop een bad op pootjes kopen. Het bad op poten liever tegen de muur zetten? Ook dat is met de meeste modellen gelukkig geen probleem. U kunt online uw vrijstaande bad op pootjes kopen, wij maken de verzending naar uw adres na de levertijd zo snel mogelijk in orde.