Inbouw whirlpools

Bent u op zoek naar een inbouw whirlpool bad? Douche Concurrent heeft een uitgebreide keuze aan inbouw whirlpool baden. Deze baden zijn netjes in te bouwen in uw badkamer, zodat alles een mooi geheel vormt. Voor advies kunt altijd terecht bij Douche Concurrent. Samen zorgen we voor het perfecte bad voor uw badkamer.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

De inbouw whirlpools combineren een heerlijk rustgevende massage met de mogelijkheid om die netjes te integreren in de rest van de badkamer. Dat betekent dat u daar ook in een (relatief) kleine badkamer zonder probleem gebruik van kunt maken. Bekijk de verschillende rechthoekige modellen, afhankelijk van de grootte geschikt voor 1 - 2 personen. U zorgt er met de inbouw whirlpools eenvoudig voor dat u geniet van een heerlijke massage, zonder dat u daar een groot deel van de badkamer voor hoeft op te offeren.

Rustgevende massage in de whirlpool

De inbouw whirlpools bevatten een aantal jets voor de massage. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar, om er daarmee voor te zorgen dat de huid samen met de spieren daaronder op een fijne manier gemasseerd zal worden.

Er zijn bijvoorbeeld lucht-buttons beschikbaar om de massage te bedienen. U kunt zelf aangeven waar u de bubbels vandaan wilt laten komen in de inbouw whirlpools. Dat betekent dat u zich even heerlijk kunt ontspannen na een lange dag hard werken, of gewoon omdat u er op dat moment zin in huis.

Inbouw whirlpool in de badkamer

Met de inbouw whirlpool in de badkamer zorgt u voor een fijne ontspannende massage, zonder dat dit in de badkamer veel ruimte hoeft te kosten. De baden laten zich door de specialist eenvoudig inbouwen, zodat u daar op een ruimtebesparende manier gebruik van kunt maken. Bovendien zorgt u er daarmee voor dat de whirlpool netjes op kan gaan in de rest van het interieur van de badkamer, zeker met daarbij een paar mooie accessoires. Bekijk online de verschillende inbouw whirlpools om inspiratie op te doen, zodat u daarmee kiest voor een mooi model om u heerlijk in te ontspannen. Een inbouw whirlpool bestellen kunt u gemakkelijk via de webshop van Douche Concurrent. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Schiedam.