Badkamer inspiratie

Bij het inrichten van de badkamer is het fijn als u voldoende badkamer inspiratie hebt. Er zijn namelijk veel keuzes die u kunt maken, wat het soms wel eens lastig kan maken. Op deze pagina vindt u allerlei inspiratie voor het inrichten van de badkamer. Lees bijvoorbeeld meer over verschillende badkamerstijlen, zoals modern of industrieel. Bekijk alle andere badkamertrends. Of lees onze blogs voor extra badkamer inspiratie!

Verschillende badkamerstijlen

De badkamer komt het mooiste tot zijn recht als alles in dezelfde stijl is. Dit kan modern zijn, of misschien klassiek. Maar denk bijvoorbeeld ook aan landelijk en industrieel, de trend van het laatste jaar. Benieuwd welke stijl bij u past? Bekijk dan hieronder de verschillende stijlen en laat u inspireren!

 

Leuke blogs voor extra badkamer inspiratie

Blog

  Badkamer inrichten: 10 praktische tips

  Een badkamer inrichten kan een moeilijke opgave zijn. Er zijn namelijk veel keuzes die u kunt maken, die allemaal invloed hebben op de uitstraling van uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die u gebruikt, welk soort sanitair u neerzet of hoe praktisch u met de ruimte omgaat.

Blog

  Kleine badkamer inrichten: 7 tips

  De badkamer is vaak de kleinste ruimte in het huis, maar ook een ruimte waar u veel verschillende dingen doet. Daarom wilt u niet het gevoel hebben dat u opgesloten zit in een klein hokje, maar dat u zich juist in een ruimtelijk omgeving bevindt. Lees hier 7 tips voor het inrichten van een kleine badkamer.

Blog

  Tips voor een industriële badkamer

  De industriële revolutie is volop aan de gang! Misschien niet zoals we hem uit de geschiedenisboeken kennen, maar nu in de wereld van wonen en interieur. De industriële look is de trend in 2018. We zien het steeds meer terugkomen, ook in de badkamer: stoer en robuust.

 

Badkamer inspiratie en de echte badkamertrends

Elk jaar verschijnen er weer nieuwe trends voor de inrichting van het huis, ook voor in de badkamer. Zo wordt duurzaamheid steeds belangrijker en zijn we steeds meer op zoek naar de ultieme hotelervaring in ons eigen huis. Wij zetten voor u de badkamertrends van dit moment op een rijtje.