Badkamerkasten

Wilt u een nieuwe badkamerkast kopen? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan badkamerkasten. De kasten zijn veelal hoge of halfhoge kolomkasten, die optimaal gebruik maken van de ruimte in uw badkamer. Let bij het kopen van een badkamerkast op de hoogte en de breedte, zodat u zeker weet dat de kast in uw badkamer past.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 5 jaar garantie op badkamermeubels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Badkamerkast

Een badkamerkast creëren eenvoudig meer opbergruimte in de badkamer, bijvoorbeeld om de handdoeken of douchespullen op te bergen. Op zoek naar een verticale kast buiten de badkamer? Ook daarvoor is de badkamerkast uitstekend geschikt. We hebben verschillende badkamerkasten te koop, u heeft de keuze uit verschillende soorten. Dankzij de topmerken die we voeren kunt u rekenen op goede kwaliteit van de verschillende materialen. Het zijn hoge smalle badkamerkasten waarin u verschillende spullen kunt opbergen. Een badkamerkast is uiteraard goed bestand tegen de hoge vochtigheidsgraad in deze ruimte.

Badkamerkast kopen

Een badkamerkast kopen? We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment. Het betekent dat u de keuze heeft uit grotere of kleinere badkamerkasten. Op zoek naar een badkamerkast hoger dan 160cm of bent u gebonden aan een maximale breedte? Blader door ons uitgebreide assortiment om daar een goed beeld van te krijgen. Veel van de kasten voor in de badkamer hebben een verticale oriëntatie, waardoor het in de hoogte mogelijk is om een hoop spullen op te bergen. Een badkamerkast kopen doe je bij Douche Concurrent.

Badkamerkast modellen

Een badkamerkast bestellen hoeft niet moeilijk te zijn. De verschillende soorten badkamerkasten maken het eenvoudig om het type kast af te stemmen op de ruimte die u beschikbaar heeft. Kijk bovendien goed naar de stijl van de verschillende modellen. Er zijn bijvoorbeeld kasten voor in de badkamer beschikbaar met een deurtje of met een open karakter, afhankelijk van of u de spullen in het zicht wilt laten liggen. Vergelijk de verschillende materialen voor de afwerking en de formaten van de badkamerkast. Aan de hand daarvan kunt u een goede keuze maken en zorgen wij er graag voor dat u de badkamer vorm kunt geven zoals u dat wenst.

Badkamerkast van een topmerk

De verschillende badkamerkasten zijn afkomstig van topmerken. Het betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op het gebruik van de best mogelijke kwaliteit. Iedere badkamerkast die we te koop hebben draagt op een mooie manier bij aan de uitstraling van de badkamer. Daarnaast kunt u er de handdoeken, de douchespullen of bijvoorbeeld andere artikelen in kwijt. U kunt de kasten zowel in de badkamer als elders in huis gebruiken. U kunt online uw kolomkast of badkamerkast kopen. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag om de verzending van de kast van uw keuze zo snel mogelijk in orde te maken.