Halfhoge kolomkast

Bent u op zoek naar een halfhoge kolomkast? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan halfhoge kolomkasten. Ideaal voor als u geen grote kast in uw badkamer wilt plaatsen. Creëer een modern en ruimtelijk effect door de kolomkast aan de muur te bevestigen. Voor advies over onze kolomkasten kunt u altijd terecht bij Douche Concurrent.

Halfhoge kolomkast

De halfhoge kolomkast vormt een uitstekende keuze voor in de badkamer. Zoekt u naar een model op pootjes of een mooie wandkast die u zwevend kunt bevestigen? Bekijk de verschillende halfhoge wandkasten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Uiteraard zijn ze beschikbaar in een aantal diverse ontwerpen, van heel modern tot meer klassiek. De halfhoge kolomkast is beschikbaar met planken en deurtjes of met lades, afhankelijk op welke manier u er gebruik van wilt maken en welke producten u erin op wilt bergen.

Halfhoge handdoekkast

U kunt de halfhoge kolomkast onder andere goed gebruiken als een handdoekkast. Dat betekent dat u er verschillende handdoeken in kunt opbergen, zodat deze altijd binnen handbereik zijn op het moment dat u er gebruik van wilt maken. Daarnaast kunt u de halfhoge kolomkast in de badkamer gebruiken om bijvoorbeeld de doucheproducten in op te bergen. Denk aan de shampoo en douchegel, net als aan scheermesjes en andere verzorgende producten waar u graag gebruik van maakt. Een halfhoge kast in de badkamer zorgt voor een belangrijke mate van opbergruimte, zonder dat de kast aan de andere kant op een overweldigende manier hoeft over te komen.

Halfhoge wandkast

Een halfhoge wandkast vormt een goede keuze wanneer de badkamer al niet te groot oogt, maar u wel graag optimaal gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte. De halfhoge kolomkast is beschikbaar op pootjes en als een zwevend model, u kunt deze wat dat betreft bevestigen op de wijze die u wenst. Blader online door de verschillende kasten die er beschikbaar zijn om daar op uw gemak een keuze uit te maken. De halfhoge kast kent u wellicht al uit de keuken, u kunt daar ook in de badkamer op een uitstekende manier gebruik van maken om uw spullen op te bergen.

Kasten voor in de badkamer

Naast de halfhoge kolomkast zijn er ook andere kasten voor in de badkamer beschikbaar. Bekijk daarnaast bijvoorbeeld ook de hoge kolomkasten en de badmeubels die u kunt combineren met de wastafel of de waskom die u wilt gebruiken. Bekijk de halfhoge kolomkast en de alternatieven die er beschikbaar zijn. Wilt u een halfhoge kolomkast bestellen? Wij maken deze na uw bestelling snel in orde voor de verzending, zodat u er op uw adres zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.