Badkamermeubels met wastafel

Wilt u een nieuwe badkamermeubel met wastafel kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan badkamermeubels. Door een wastafel te combineren met een badkamermeubel maakt u optimaal gebruik van de beperkte ruimte in uw badkamer. Hulp nodig? Bekijk ons advies over badkamermeubels.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 5 jaar garantie op badkamermeubels
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 399 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 399 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

De badkamermeubel met wastafel combineren twee belangrijke elementen voor in de badkamer, zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen. Het betekent in de praktijk dat u de beschikking heeft over voldoende opbergruimte voor de handdoeken of andere badproducten. Bovenop het wastafelmeubel bevindt zich de wastafel. De afvoer en het sifon zijn er uiteraard netjes in verwerkt, zodat de verschillende onderdelen goed op elkaar aansluiten en u daar eenvoudig gebruik van kunt maken. Uiteraard hebben de wastafelmeubels met wastafel een stijlvolle uitstraling en afwerking, waarmee u er in de badkamer voor zorgt dat er een opgeruimd geheel ontstaat.

Badkamermeubel met wastafel

Online een badkamermeubel met wastafel kopen of de modellen juist vergelijken met de wastafelmeubels zonder wastafel? Het is de moeite waard om die goed naast elkaar te zetten. In het geval van de wastafelmeubels met wastafel bevindt het badkamermeubel zich onder de wastafel, zodat de beide elementen één geheel vormen. Ook in technische zin zijn de onderdelen netjes op elkaar afgestemd, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. De breedte van het meubel is gelijk aan die van de wastafel, zodat de beide onderdelen netjes op elkaar aansluiten en zorgen voor een mooie afwerking.

Dubbele wastafels op wastafelmeubel

Binnen de wastafelmeubels met wastafel op zoek naar de grotere modellen? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een badkamermeubel met dubbele wastafel, zodat u samen de tanden kunt poetsen of u ‘s morgens zonder problemen tegelijkertijd kunt opstaan. We zorgen er binnen de wastafelmeubels outlet voor dat er een breed gamma beschikbaar is, waarvan een gedeelte met daar bovenop een wastafel. Uiteraard kunt u daar ook meteen de spiegels, spiegelkasten en inbouwspots bij bekijken. Aan de hand daarvan krijgt u een goed beeld om de wastafelmeubels met wastafel in de badkamer te plaatsen en die vervolgens volledig naar wens in te kunnen richten.

Goedkope wastafelmeubels met wastafel

Vooral benieuwd naar de goedkope wastafelmeubels met wastafel, bijvoorbeeld om voordelig voor een mooie opstelling in de badkamer te kunnen zorgen? Onze wastafelmeubel outlet vormt dan een goede keuze. U kunt daar rekenen op de scherpst mogelijke prijzen, terwijl u aan de andere kant wel gewoon kunt rekenen op de hoge kwaliteit van de verschillende materialen. Wilt u online een van de badkamermeubels met wastafel bestellen en wilt u daar graag vlot mee aan de slag? Wij maken deze meteen klaar voor de verzending, zodat u de combinatie vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.