Wastafelkraan

Artikelen 1 tot 24 van 109 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 109 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wastafelkraan kopen

Uw wastafelkraan vervangen of een nieuwe wastafelkraan kopen? Wastafelkranen zijn er in vele soorten en maten. Douche Concurrent zit al geruime tijd in de sanitair branche en heeft hierdoor veel ervaring kunnen opdoen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een klein element in de badkamer een wereld van verschil kan maken. Een wastafelkraan is een belangrijk element voor een badkamermeubel.

Wastafelkranen van Douche Concurrent zijn te leveren in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij het volgende in onze assortiment: Elegante wastafelkraan, deze kraan is sierlijk en gracieus, daarbij past deze in de klassieke en nostalgische badkamerinrichting. De robuuste wastafelkraan past in de eigentijdse badkamer. Natuurlijk hebben we ook exclusieve wastafelkranen. Deze kranen passen zeer goed in moderne en luxueuze badkamers. U kunt het zo gek niet bedenken of Douche Concurrent heeft het.

RVS wastafelkraan en meer

Naast de algemene wastafelkranen, hebben we ook een aantal aparte wastafelkranen. Dit zijn de zogeheten ‘’waterval kranen’’. De kranen glijden als het ware uit de kraan waardoor er een waterval-effect ontstaat. Ook hebben we wastafelkranen gemaakt uit RVS. Het voordeel van RVS is dat het vrijwel geen onderhoud nodig heeft. De kwaliteit van RVS is zeer betrouwbaar. Normaal metaal wordt aangetast door corrosie, maar RVS blijft jarenlang goed.

In Nederland is het heel erg belangrijk om een kwalitatieve wastafelkraan te kopen. Het Nederlandse kraanwater is relatief harder, waardoor de kraan veel meer moet doorstaan. De wastafelkranen van Douche Concurrent zijn verzekerd van hoge kwaliteit.

Thermostatische wastafelkraan kopen

De beste keuze voor veel mensen blijkt een thermostatische wastafelkraan. U maakt daarmee als het ware gebruik van een wastafel thermostaat, omdat u met de kraan eenvoudig de ideale temperatuur van het water kunt kiezen. Er is sprake van één hendel, waarmee u het water warmer of kouder kunt draaien. De thermostatische wastafelkraan laat zich wat dat betreft eenvoudig bedienen en blijft na gebruik uiteraard netjes in de gekozen stand staan. Dat betekent dat de wastafel thermostaat daarna alleen maar weer open hoeft om met dezelfde temperatuur water te gebruiken, waardoor het niet meer nodig is om met twee kranen tot de uiteindelijk ideale temperatuur te komen.