Kolomkasten

Een kolomkast is een praktische toevoeging in uw badkamer. Met de kolomkasten maakt u gebruik van de hoogte van uw badkamer, zodat zij in de breedte weinig ruimte in beslag nemen. Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan halfhoge en hoge kolomkasten.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 5 jaar garantie op badkamermeubels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Kolomkast

De kolomkast zorgt voor veel opbergruimte in de badkamer. U kunt er van alles in opbergen, zoals handdoeken en andere badkamerartikelen. Zo heeft u met een kolomkast genoeg plaats om uw shampoo en verzorgingsproducten kwijt te kunnen. Douche Concurrent heeft veel verschillende kolomkasten in het assortiment. Zo hebben we hoge kolomkasten, maar ook halfhoge kolomkasten. Stem uw kolomkast af op het badkamermeubel dat u heeft staan, of met de andere accessoires in de ruimte. Op zoek naar een mooie witte kast of heeft u liever een houten of zwarte kast? Bij Douche Concurrent vindt u de kast die bij u past.

Hoge kolomkast badkamer

De hoge kolomkast is een hoge, smalle kast voor in de badkamer, waarmee u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die er beschikbaar is. Een hoge kolomkast zorgt ervoor dat u vanaf het plafond tot aan de grond gebruik maakt van handige opbergruimte. Plaats daarin zowel de handdoeken als de doucheproducten en andere artikelen voor in de badkamer. We zorgen er met onze aanbiedingen voor dat u kunt profiteren van aantrekkelijke prijzen.

Halfhoge kolomkast kopen

De halfhoge kolomkast vormt een uitstekende keuze voor in de badkamer. Deze is wat lager dan de hoge kolomkast. Zoekt u een model op pootjes of een mooie wandkast die u zwevend kunt bevestigen? Bekijk de verschillende halfhoge wandkasten. Uiteraard zijn ze beschikbaar in diverse ontwerpen, van modern tot klassiek. De halfhoge kolomkast is beschikbaar met planken en deurtjes of met lades. Welke u kiest is afhankelijk van de manier hoe u er gebruik van wilt maken en welke producten u erin op wilt bergen.

Kolomkast kopen

Een kolomkast bestellen bij Douche Concurrent is heel eenvoudig. Wij hebben online, maar ook in de showroom, een groot assortiment aan kolomkasten. We maken het kopen van een badkamerkast zo eenvoudig mogelijk. Wanneer u uw gewenste kolomkast bestelt, maken wij de verzending zo snel mogelijk in orde. Dat betekent dat u snel uw nieuwe kolomkast in huis hebt.

De badkamerkast outlet maakt het eenvoudig om heel goedkoop een hoge of halfhoge kolomkast te kopen. U betaalt daarvoor een scherpe prijs, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op hoge kwaliteit. Wij zorgen voor een goede combinatie van prijs en kwaliteit. Blader dus op uw gemak door onze kolomkasten. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen zorgen wij er graag voor dat u de perfecte kast kunt vinden.