Fonteinmeubel

Bent u op zoek naar een fonteinmeubel? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan fonteinmeubels. Een meubel met fontein maakt uw toiletruimte helemaal af en biedt daarnaast een handige plek om uw spullen op te bergen. De meubels zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en kleuren.

50 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

50 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Een fonteinmeubel biedt extra opbergruimte in het toilet, bijvoorbeeld voor schone gastendoekjes of een navulverpakking met handzeep. U kunt er verschillende producten in kwijt, daarnaast zorgt u met een fonteinmeubel eenvoudig voor een sierlijk karakter in de badkamer. Uiteraard zijn er verschillende modellen beschikbaar en kunt u een combinatie maken met de badkamermeubels die er beschikbaar zijn. Stem de beide meubels op elkaar af en plaats daar een waskom op of kies voor een fonteinmeubel met een vaste wasbak als fonteintje in het toilet.

Meubel in de toiletruimte

Het fonteinmeubel is geschikt voor in het toilet, u heeft de keuze uit een aantal verschillende modellen. Zoekt u naar een nieuw fonteintje en wilt u de ruimte daaronder graag op een praktische wijze gebruiken? Het wordt steeds gebruikelijker om in de toiletruimte voor wat opbergmogelijkheden te zorgen. U voorkomt daarmee dat u elders naar nieuwe toiletrollen of andere spullen dient te gaan zoeken. In plaats daarvan kunt u de voorraad opbergen in het fonteinmeubel en heeft u dat vanuit de toiletruimte direct tot uw beschikking. Uiteraard zijn er zowel kleinere als grotere modellen beschikbaar, afhankelijk van de ruimte die u heeft.

Extra opbergruimte

Zoekt u specifiek naar wat meer opbergruimte en wilt u daarom graag gebruik maken van een fonteinmeubel? Kies dan een model dat voldoende ruimte biedt en er onder het fonteintje bijvoorbeeld voor zorgt dat er tot aan de grond ruimte is voor diverse producten. Als alternatief is er een hangend fonteinmeubel beschikbaar, zodat u daaronder gemakkelijk kunt blijven schoonmaken. Kijk goed naar de praktische mogelijkheden en uiteraard de uitstraling van de verschillende meubels die er beschikbaar zijn. Op die manier kunt u een keuze maken uit de diverse fonteinmeubels en slim omgaan met de ruimte die er beschikbaar is.

Fonteinmeubel kopen

Een fonteinmeubel kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Dat werkt heel eenvoudig, wij bieden u online de keuze uit een breed assortiment. We zorgen er met het brede fonteinmeubel gamma voor dat u een keuze kunt maken uit de diverse stijlen en modellen. Een klassiek model voor in de toiletruimte of liever gebruik maken van een moderne uitstraling? Een fonteinmeubel bestellen via de webshop is zo gebeurd. Wij gaan er meteen mee aan de slag en zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres.