Wastafelmeubel

Als u op zoek bent naar een wastafelmeubel voor uw badkamer, dan bent u bij Douche Concurrent aan het juiste adres. Hieronder vindt u een ruim aanbod aan wastafelmeubels, zodat u het perfecte product voor de ruimte kunt vinden. Weet u nog niet precies wat voor soort wastafelmeubel u wilt hebben? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon scrollen om inspiratie op te doen.

688 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

688 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wastafelmeubel: voor welke badkamer?

Een wastafelmeubel is een prachtige toevoeging en daarnaast ook nog eens erg praktisch. U kunt zich natuurlijk afvragen of dit meubel wel geschikt is voor uw badkamer, want voor welke ruimte is het nou precies geschikt? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij simpel: een wastafelmeubel is een mooie aanwinst voor iedere badkamer, behalve als uw badkamer extreem klein is. Met extreem klein bedoelen we een ruimte waarin u eigenlijk alleen plek heeft voor een klein fonteintje. De kans is dus erg groot dat een meubel ook geschikt is voor u. uiteraard zijn er een hoop soorten en maten beschikbaar, waardoor het wel lastig te zeggen is welk meubel precies perfect is voor u.

Als u een grote badkamer heeft, dan kunt u wellicht een dubbele wastafelmeubel kwijt. Dit zorgt voor extra opbergruimte, maar ook kunnen er zo twee personen tegelijkertijd de tanden poetsen. Irritaties in de ochtend als iedereen haast heeft, wordt op deze manier dus verleden tijd. Als u toch liever meer opbergruimte heeft, dan kunt u ook een blik werpen op een badkamermeubelset. Als u voor een set kiest, ontvangt u meestal een wastafelmeubel, kolomkast en een spiegelkast. In alle drie de meubels kunt u spullen opbergen, wat ideaal is voor grotere gezinnen. Vaak heeft iedereen namelijk eigen badkamerproducten, die allemaal een eigen plekje moeten krijgen. Dat is geen probleem met een badkamermeubelset, waardoor dat een uitstekende keuze is.

Als u een kleine of een gemiddelde badkamer heeft, dan kunt u ook een wastafelmeubel kwijt. Wij raden u aan om te kiezen voor een meubel van 60, 80 of 100 centimeter breed. Het wastafelmeubel zal dan groot genoeg zijn, zonder dat het veel ruimte in beslag zal nemen. Als u voor een te grote variant kiest, dan kan het zijn dat de badkamer uit balans lijkt. Dit is uiteraard niet wenselijk en gelukkig makkelijk te voorkomen.

Twijfelt u of een wastafelmeubel voor u geschikt is? Dan kunt u altijd contact opnemen of langskomen in de showroom. Daar kan een specialist een 3D-tekening voor u maken, zodat u precies kunt zien hoe het meubel in uw badkamer zal staan.

De kleuren van een wastafelmeubel

Als u op zoek bent naar een wastafelmeubel, dan heeft u waarschijnlijk al een voorkeurskleur in gedachten. Vaak weet u namelijk al hoe de badkamer er ongeveer uit komt te zien. Bij Douche Concurrent hebben we wastafelmeubels in een hoop kleuren in ons assortiment, zodat u de perfecte tint zult vinden.

Zo zijn de onderkasten beschikbaar in de kleuren antraciet, bruin, grijs, grijs eiken, houten, wit en zwart. Dit zijn vrij neutrale tinten, met toch allemaal een eigen stijl. Aan de linkerkant van de pagina kunt u filteren op kleur, zodat u alleen maar wastafelmeubels te zien krijgt met de tint waar u naar zoekt. Dit maakt uw zoektocht een stukje makkelijker.

Wij raden u aan om het meubel goed aan te laten sluiten op de tegels van uw badkamer. Het badkamermeubel komt hier namelijk tegenaan, waardoor het belangrijk is dat dit een goede match is. Over het algemeen zorgen de tegels voor een groot deel voor de uitstraling van de ruimte. Ons advies is dus om eerst de tegels uit te kiezen en vervolgens op zoek te gaan naar een geschikt wastafelmeubel. Zo weet u zeker dat de kleur zal stralen in combinatie met de tegels.

Ook qua wastafel heeft u keuze uit de kleuren zwart en wit. Dit draagt bij aan de uitstraling van het meubel, dus het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Wit is een klassieke en veilige optie, die erg vaak gekozen wordt. Heeft u interesse in een modernere tint? Dan is zwart wellicht geschikt.

Het materiaal van een wastafel meubel

Een erg belangrijk onderdeel van een wastafel meubel, is het materiaal. Niet alleen zorgt dit deels voor het uiterlijk, ook zal het bepalen wat voor onderhoud het vergt en hoelang het meubel mooi zal blijven. Een veelvoorkomend materiaal voor de onderkast is MDF. Dit zijn samengeperste houtsnippers, waardoor het meubel erg stevig is. Wel moet u oppassen met het onderhouden, het blijft namelijk hout. Het is dus van belang dat u het meubel afdoet met een droge doek in plaats van een vochtig doekje. Een vochtige doek kunt u ongeveer één keer in de twee weken gebruiken om het wastafelmeubel even flink te poetsen. De overige dagen kunt u beter een droog doekje gebruiken voor het onderhoud.

Qua wastafel zien we vaak Solid Surface terug. Dit is een erg hygiënisch materiaal, doordat het geen poriën of naden bevat. Bacteriën kunnen zich dus niet nestelen, wat voor extra hygiëne zorgt. Dit maakt ook het onderhoud een gemakkelijk klusje. U hoeft de wastafel namelijk alleen maar af te doen met een vochtig doekje om het schoon te krijgen.

Een wastafel met meubel: hoe te combineren?

Een wastafel met meubel kunt u op allerlei manieren combineren. Zo kunt u kiezen voor een luxe toevoeging boven het wastafelmeubel, zoals een badkamerspiegel met verlichting of verwarming. Dit zorgt voor een chique uitstraling in de badkamer. Voor extra opbergruimte kunt u een kolomkast naast het meubel plaatsen. Hier kunt u gemakkelijk handdoeken en andere producten in kwijt, zonder dat het veel ruimte in de breedte in beslag neemt.

Uiteraard is het ook belangrijk om een prachtige kraan uit te kiezen, omdat deze vaak niet meegeleverd wordt. Ook hierbij heeft u een hoop opties. Kiest u bijvoorbeeld voor een opbouw of inbouwvariant? Kiest u voor de klassieke kleur chroom? Of gaat uw voorkeur uit naar een excentrieke tint zoals koper of goud? Zo zijn er allerlei aspecten waar u uit kunt kiezen als u op zoek gaat naar een kraan.

Wastafelmeubel goedkoop kopen bij Douche Concurrent

Als u op zoek bent naar een scherp geprijsd meubel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Blader door ons ruime aanbod om een wastafelmeubel goedkoop aan te schaffen. Ook kunt u kijken naar onze badkamermeubel aanbiedingen als u het perfecte meubel in uw prijsklasse er niet tussenstaat.