Wastafelonderkasten

Wilt u een nieuwe wastafelonderkast kopen? Douche Concurrent heeft een groot assortiment wastafelonderkasten. De onderkasten zijn ideaal te combineren met een mooie wastafel of waskom en bieden veel ruimte om handdoeken en andere badkamerspullen op te bergen. Hulp nodig? Bekijk ons advies over badkamermeubels.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 5 jaar garantie op badkamermeubels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Wastafelonderkasten hebben een breedte van bijvoorbeeld 600 - 1200mm, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat er praktische opbergruimte ontstaat onder de wastafel. De verschillende onderkasten voor de badkamer maken het eenvoudig om allerlei badkamerartikelen op te bergen, zonder dat u daarvoor waardevolle ruimte in de badkamer hoeft te gebruiken. In plaats daarvan maakt u gebruik van de ruimte onder de wastafel. Uiteraard houden de onderkasten rekening met de afvoer van de wastafel en met de sifon die er zit, zodat u er zonder problemen gebruik van kunt maken.

Onderkasten voor de badkamer

De verschillende onderkasten voor de badkamer zijn beschikbaar in diverse kleuren. Zoekt u bijvoorbeeld naar een witte onderkast met laden of gaat uw voorkeur uit naar een grijs of houtnerf grijze onderkast? U heeft de keuze uit verschillende modellen. De onderkasten kennen we ook wel als spoelkasten. Ze werken net als sommige keukenkasten op basis van een aantal lades, waardoor u de ruimte gemakkelijk kunt benaderen. De verschillende onderkasten voor de badkamer bieden voldoende opbergruimte en zijn op een mooie strakke wijze afgewerkt, waardoor ze binnen ieder interieur in de badkamer passen.

Onderkast kopen

Een van de onderkasten voor de badkamer kopen en benieuwd naar bijvoorbeeld de hoogte of de diepte? Dit hangt uiteraard af van het model dat u kiest. Er zijn bijvoorbeeld onderkasten beschikbaar op basis van 500mm hoogte. Dit is ruim voldoende om verschillende spullen op te bergen. Daarnaast zorgt u er met deze hoogte voor dat u de kast aan de wand kunt ophangen. Een hangende onderkast onder de wastafel maakt het gemakkelijker om er onder schoon te maken, bijvoorbeeld met de stofzuiger.

Wilt u een wastafelonderkast bestellen of benieuwd naar de rest van ons assortiment? Blader er op uw gemak doorheen, we maken het u eenvoudig om de gehele badkamer (op)nieuw in te richten.