Waskom

Artikelen 1 tot 24 van 285 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 285 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkamer waskom kopen

Een waskom op een plank zorgt voor een bijzonder fraaie verschijning in de badkamer. Het is de opstelling zoals u die wellicht kent uit hotels. Een waskom is beschikbaar in verschillende kleuren en is voorzien van één of twee gaten. Er is in ieder geval een gat beschikbaar voor de afvoer, zodat het water weer uit de waskom kan lopen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een waskom met of zonder overloop. Een overloop voorkomt dat de waskom over zal stromen, maar doet aan de andere kant wat afbreuk aan het strakke ontwerp hiervan. Bekijk wat dat betreft de waskommen met en zonder overloop, zodat u die online goed met elkaar kunt vergelijken.

Opbouw waskom

De waskom is een opbouw wasbak. Zoekt u naar specifieke modellen of bent u benieuwd naar wat er beschikbaar is? Bekijk dan de ronde waskom, de halfronde waskom en de vierkante, rechthoekige of zelfs de ovale waskom. De verschillende modellen zorgen voor een breed gamma aan waskommen die u in de badkamer of in kleinere vorm op het toilet kunt gebruiken. Ook kunt u deze op een badkamermeubel plaatsen. Naast de waskom heeft u uiteraard een afvoerplug, een sifon en een kraan nodig. U kunt daarvoor gebruik maken van een opbouwkraan of een inbouwkraan. Bovendien is het de moeite waard om goed te kijken naar zowel de wastafelbladen om de kommen op te zetten, net als de onderbouwkasten die direct zorgen voor praktische opbergruimte.

Waskom van natuursteen

Wilt u graag een waskom van natuursteen kopen of gebruik maken van een strak wit model? Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Het is een goed idee om het type waskom dat u koopt af te stemmen op zowel de wastafelplank of de onderbouwkast en bijvoorbeeld de wandtegels die u op de muur heeft zitten. Is er sprake van een rustig karakter en wilt u voor een mooi contrast zorgen? Vindt u het juist van belang dat de waskom bijdraagt aan de rust in de badkamer? Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken uit de diverse waskommen die er beschikbaar zijn.

Waskom online kopen

U kunt online een waskom komen, daar hoeft u de deur niet voor uit. Dankzij de uitgebreide handleiding die we standaard meeleveren kunt u de waskom zelf op een plank plaatsen of heeft u de instructies in handen om dat te laten doen. Welk type waskom u ook kiest, u kunt bij ons in ieder geval rekenen op goede kwaliteit van het geheel. De waskom is gemaakt van degelijke materialen en kent daardoor een lange levensduur. Online een waskom bestellen en daar snel mee aan de slag? We maken die zo snel mogelijk klaar voor de verzending, zodat u de waskom vervolgens vlot in huis heeft.