Wastafel

Artikelen 1 tot 24 van 512 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 512 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wastafel is het eerste element wat in uw badkamer opvalt

Wastafel, het eerste wat opvalt in uw badkamer. Wastafels zijn er in verschillende soorten en maten. Als een wastafel goed wordt uitgekozen is dit een waar pronkstuk voor in de badkamer. Al uw gasten die gebruik zullen maken van het badkamer, zullen natuurlijk gebruik maken van uw wastafel.

Naast een kwestie van uitstraling, brengt het ook een stuk functionaliteit met zich mee waardoor het een onmisbaar element in uw badkamer wordt. Met een dagelijks terugkerend ritueel van het mooi en fris maken is het wenselijk om een wastafel goed en zorgvuldig uit te zoeken. Zodat deze qua design en functionaliteit helemaal bij uw badkamer past.

Wastafel geeft een drukke mens net dat extra beetje rust

Of het nu gaat om een zwevende opstelling, vrijstaand of een wastafel verzonken in een badkamermeubel, de mogelijkheden zijn eindeloos. De traditionele wastafel is nog steeds in trek, maar we zien dat de zwevende wastafel ook zeer populair is. Zwevende wastafels hebben een egale look en door de zwevende opstelling is er een harmonie in de badkamer. Wastafels verzonken in een badkamermeubel creëren een mooie design en functionaliteit in één product. Dit bespaart ruimte en straalt alsnog luxe uit. Om u zo goed mogelijk te helpen bij uw keuze hebben wij gezorgd voor een overzichtelijke verdeling van wastafels.

Een wastafel kan de badkamer net dat extra beetje rust geven waardoor een drukbezette mens nog meer ontspannen de dag kan beginnen. Een wastafel is het visitekaartje van uw badkamer en een mooie wastafel laat natuurlijk een majestueus indruk achter.