Wastafelblad

Artikelen 1 tot 24 van 221 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 221 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het wastafelblad maakt een zeer stijlvolle plaatsing van waskommen of wastafels mogelijk. U zorgt er met het blad voor dat u een mooie waskom kunt plaatsen of u in de badkamer gebruik kunt maken van een sierlijke wastafel. Het blad is beschikbaar in hout, natuursteen en verschillende andere materialen. Dat betekent dat u online inspiratie op kunt doen om een mooi wastafelblad uit te zoeken of u heel specifiek op zoek kunt gaan naar het materiaal dat uw voorkeur heeft. Waar u ook voor kiest, wij gaan er direct voor u mee aan de slag.

Wastafelblad van hout

Wilt u bijvoorbeeld een wastafelblad van hout kopen? Een houten wastafelblad heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is beschikbaar in zowel de traditionele houtkleur als bijvoorbeeld in het wit. Wilt u zorgen voor een mooi contrast ten opzichte van een lichte of juist donkere muur? Zoekt u aan de andere kant naar een wastafelblad om alles qua kleur mooi met elkaar in lijn te brengen? Blader door de verschillende modellen. U kunt online een houten wastafelblad of een van de andere modellen bestellen.

Wastafelblad van natuursteen

Een alternatief voor de houten wastafelblad is bijvoorbeeld het wastafelblad van natuursteen. Houd er rekening mee dat het gewicht van een dergelijk blad een stuk groter is, waardoor de bevestiging er over het algemeen wat anders uit zal zien. Hout is beschikbaar in diverse designs, vooral met laminaat is het goed mogelijk om bijvoorbeeld voor de uitstraling van natuursteen te zorgen. Het is de moeite waard de verschillende opties voor het wastafelblad goed met elkaar te vergelijken. Aan de hand daarvan kiest u voor een sierlijk wastafelblad waar u vervolgens een waskom of een wastafel op kunt plaatsen.

Wastafelblad kopen

Een wastafelblad kopen en benieuwd naar de verschillende materialen die er beschikbaar zijn? Bekijk ons assortiment om inspiratie op te doen wanneer u bijvoorbeeld elders een wastafelblad van hout, van natuursteen of van glas heeft gezien. Dankzij de verschillende formaten zorgt u eenvoudig voor een blad op maat. Bestelt u online een van de wastafelbladen voor de wastafels of waskommen? Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag. Dat betekent vervolgens dat u het blad zo snel mogelijk in huis heeft, omdat we het meteen klaar maken voor de verzending naar uw adres.