3D badkamerplanner

Met onze 3D badkamerplanner tekent u eenvoudig uw nieuwe badkamer, helemaal in 3D om daar vanaf de computer alvast doorheen te kunnen lopen. In 4 eenvoudige stappen zorgt u voor de juiste afmetingen van de badkamer, plaatst u de gewenste badkamermeubelen en zorgt u eenvoudig voor een 3D ontwerp dat u gemakkelijk kunt delen.


Tijdens de eerste stap in de 3D badkamerplanner vragen wij u de afmetingen van de ruimte op te geven, net als de vorm daarvan. Daarmee zet u de basis om de badkamer in 3D te tekenen, zodat deze ruimte vervolgens overeenkomt met de badkamer die u heeft of de badkamer waar u gebruik van zult maken in de nieuwe woning.

Klik hier om de 3D badkamerplanner te starten

Handleiding 3D badkamerplanner


Stap 1: Uw badkamer vorm selecteren

U kunt kiezen uit onderstaande badkamervormen:

 • Vierkant/Rechthoek
 • L-vorm
 • T-vorm
 • U-vorm
 • Hoekvorm

Naderhand kunt u alle afmetingen van elke vorm in alle richtingen naar wens aanpassen.

 • Wanneer u ervoor kiest direct uw maten in te voeren dient dit in millimeters te zijn.
 • De omhoog en omlaag pijltjes gaan per centimeter per klik.
Stap 2: Uw badkamer inrichten

Hier kunt u kiezen uit alle producten die u mogelijk in een badkamer kunt terugvinden.

Hoe kan ik de informatie bekijken over de producten?

 • Klik éénmaal op het gewenste object. Hier kunt u de breedte, diepte, hoogte, hoogte vanaf de vloer en de rotatie instellen.
 • Wanneer u rechtsboven op ‘3D bekijken’ klikt kunt het object van alle hoeken bekijken. Dit geeft u een realistisch beeld van het object wat u gekozen heeft. Met uw scrollwheel kunt u te allen tijde in-en uitzoomen op het object.

Hoe plaats ik de objecten in mijn tekening?

 • Klikken en ingedrukt houden op het gewenste object en sleep deze naar de gewenste plek op uw tekening. Met uw scrollwheel kunt u te allen tijde in-en uitzoomen op het object.
Stap 3: Vloer en wanden kiezen

Hoe kan ik de verschillende opties kiezen?

 • Klik eenmaal op het gewenste design en uw badkamer zal zich automatisch aanpassen naar uw keuze. Met uw scrollwheel kunt u te allen tijde in-en uitzoomen op het object.
 • U kunt uw droombadkamer realistisch in 3D bekijken. U kunt – door middel van uw muis – het beeld 360 graden.
Stap 4: Uw gegevens invullen en versturen
 • Vul uw gegevens in en klik op ‘Versturen’.
 • Wij zullen contact met u opnemen om het één en ander telefonisch te bespreken en/of een fysieke afspraak plannen in onze showroom.

Werkbalk boven het ontwerpveld

Pijltje naar links: stap terug

Pijltje naar rechts: stap vooruit

Vierkant in een frame: ontwerpen in volledig scherm

Oog: Bovenaanzicht, automatisch het beeld laten ronddraaien en een nachtmodus

Camera: Uw droombadkamer ontwerp opslaan3D badkamer tekenen

Een 3D badkamer tekenen is vervolgens eenvoudig, omdat u in de 3D badkamerplanner gebruik kunt maken van een aantal handige hulpmiddelen. Het is na het tekenen van de ruimte tijd om de ruimte in te richten, met ramen en deuren, de wanden en bijvoorbeeld een bad of een toilet. Plaats een douche(bak) of een inloopdouche, net als de wastafel en eventuele kasten.

Op die manier kunt u de badkamer in 3D tekenen, door in de 3D badkamerplanner aan te geven welke onderdelen u graag in de ruimte wilt plaatsen. Dit maakt het ontzettend eenvoudig. Tijdens de 3e stap kunt u de ruimte virtueel betegelen, om het ontwerp vervolgens te kunnen delen met anderen of dat aan de specialist te kunnen laten zien.

Badkamerplanner gebruiken

De 3D badkamerplanner gebruiken en er daarmee voor zorgen dat u zelf de badkamer kunt tekenen? De tool is gewoon gratis beschikbaar en wijst zich vanzelf, dankzij de heldere stappen om de badkamer te ontwerpen. U kunt zelf de badkamer in 3D tekenen om een idee te krijgen van de mogelijkheden of om de specialist aan te geven wat u in gedachten heeft.