Bestellen en bezorging

Bestellen

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Dit geldt ook voor het plaatsen van een bestelling. Daarom kunt uw bestelling plaatsen via de webshop, de telefoon, e-mail en de live chat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar onze specialisten persoonlijk voor u klaar staan.

Lukt het niet om via de webshop een bestelling te plaatsen? Klik dan hier voor het stappenplan.

 

Bezorgen

Douche Concurrent bezorgt uw bestelling graag bij u thuis en we doen ons uiterste best dit binnen de gestelde levertijd te doen.

Kleine pakketten worden bij u thuisbezorgd door de pakketbezorgdienst. Wanneer u dan onverhoopt niet thuis bent, kunt u het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Voor grote pakketten maken wij graag een bezorgafspraak met u, zodat wij het pakket met zekerheid bij u thuis kunnen afleveren. Wanneer u dan niet thuis bent, worden er voor de volgende poging bezorgkosten gerekend. Bij Douche Concurrent is er sprake van een drempellevering. We bezorgen tot de eerste drempel / eerste deur van het wooncomplex.

Grote pakketten worden bezorgd tussen 08:00 en 22:00. Meer informatie aangaande uw levering vindt u in de bevestigingsmail.

 

Waddeneiland

Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om op de Waddeneilanden te leveren. We maken dan graag een afspraak met u om het pakket tot aan de watergrens te leveren. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bezorgkosten

Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden, ongeacht de grootte van het pakket. Bij bestellingen onder de €100,- rekenen we €4,95 bezorgkosten.

 

Afhalen

U kunt er ook voor kiezen uw bestelde producten kosteloos af te halen in ons magazijn. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, kunt u in het vak voor opmerkingen aangeven wanneer u de bestelling komt ophalen. Wij zorgen dan dat het voor u klaar staat. Klik hier voor het adres en de openingstijden.

Bestellen showroom Douche Concurrent

 

Via de webshop

Veel van onze producten kunt u online vinden. Wij streven ernaar de productinformatie zo compleet mogelijk op de website te zetten. Heeft u desondanks vragen over een product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Komt u er niet uit met het bestellen? Klik dan hier om het stappenplan te openen. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe u uw favoriete producten kunt bestellen.

In de showroom

U kunt uw badkamer van uw dromen natuurlijk ook persoonlijk bestellen, in onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u bij al uw vragen. Daarnaast kunt u vele van onze producten terplekke bekijken, om zo de beste keus te maken.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een bakje koffie! U bent van harte welkom, zowel met als zonder afspraak.

Telefonisch via 010 - 230 99 34

Heeft u geen tijd om langs te komen in onze showroom, maar wilt u wel graag een medewerker spreken? Dan kunt u uw bestelling ook via de telefoon doorgeven, via het nummer 010 – 230 99 34.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij het factuur naar uw e-mailadres, waarna u het bedrag kunt overmaken. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verwerkt.

Via de e-mail

Wilt u uw bestelling plaatsen via de e-mail? Dat is ook mogelijk. Stuur een mail naar info@douche-concurrent.nl met uw gegevens, de artikelnummers en eventueel uw bedrijfsgegevens en BTW-nummer.

Wij sturen u vervolgens het factuur, waarna u het bedrag kunt overmaken. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verwerkt.