Bezorg- en ophaalopties

Wat zijn de verzendkosten?
Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden, ongeacht de grootte van het pakket. Bij bestellingen onder de €100,- rekenen we €4,95 bezorgkosten als uw bestelling geen tegels bevat. Als u een bestelling heeft van onder de €100,- met daarin tegels, dan reken wij €30,- bezorgkosten.
Leveren jullie ook in het buitenland?
Wij leveren in Nederland en België. Spoedig verwachten wij ook in andere landen te kunnen leveren.
Leveren jullie ook op de waddeneilanden?
Ja, wij leveren ook op de Waddeneilanden. Echter kunnen wij de aangegeven levertijd van een product niet altijd garanderen. Dit komt omdat onze transporteur slechts een paar keer per week op de eilanden kan leveren. Het kan dus voorkomen dat er soms drie dagen tussen bestelling en levering zit. Er zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Worden producten naar de etage gebracht?
Helaas kunnen wij u deze service op het moment niet bieden. Bij iedere order is sprake van een drempellevering. Dit houdt in dat uw order tot aan de eerste drempel wordt bezorgd. Indien u woonachtig bent in een portiekflat houdt dit in dat de order tot aan uw portiek wordt bezorgd.
Kan ik producten ook ophalen?
Het is mogelijk om uw bestelling op te halen. Neem telefonisch contact op met Douche Concurrent om het afhaalmoment af te stemmen of geef dit aan in het vakje voor opmerkingen, tijdens het bestellen. Het magazijn van Douche Concurrent bevindt zich in Spijkenisse. Klik hier voor het adres.
Niet thuis tijdens de afgesproken afleverafspraak?
Kleine pakketten worden bij u thuisbezorgd door de pakketbezorgdienst. Wanneer u dan onverhoopt niet thuis bent, kunt u het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Grote pakketten worden bij u thuisbezorgd door onze vervoerder. Wanneer u tijdens de afgesproken afleverafspraak niet thuis bent en onze vervoerder een tweede keer uw bestelling moet afleveren, dan zijn we helaas genoodzaakt om €50 in rekening te brengen. Wij vinden het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten, dus onnodige autoritten willen wij op deze manier voorkomen.
Voorwaarden voor de levering
Om er zeker van te zijn dat onze chauffeurs uw woning kunnen bereiken, dient de toegang naar het afleveradres uit een makkelijk te bereiken en verharde weg te bestaan. Indien het afleveradres een locatie is waar geen vrachtwagen kan komen of er tijdsbeperkingen zijn voor vrachtverkeer, dient u ons hiervan zelf vooraf op de hoogte te stellen. De chauffeur is verantwoordelijk voor de levering. Hij/zij beslist dus of het wel of niet mogelijk is om de levering bij uw huis te lossen. Zendingen worden geleverd aan de hand van de geldende condities en voorwaarden, dus in dit geval AVC.

 

Vraag niet beantwoord?

Neem contact op via [email protected] of bel naar 010 - 230 99 34 (keuze 1)