Bezorg- en ophaalopties

Wat zijn de verzendkosten?
Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden, ongeacht de grootte van het pakket. Bij bestellingen onder de €100,- rekenen we €4,95 bezorgkosten als uw bestelling geen tegels bevat. Als u een bestelling heeft van onder de €100,- met daarin tegels, dan reken wij €30,- bezorgkosten.
Leveren jullie ook in het buitenland?
Wij leveren in Nederland en België. Spoedig verwachten wij ook in andere landen te kunnen leveren.
Leveren jullie ook op de waddeneilanden?
Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om op de Waddeneilanden te leveren. We maken wel graag een afspraak met u om het pakket tot aan de watergrens te leveren. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling bestellingen.
Worden producten naar de etage gebracht?
Helaas kunnen wij u deze service op het moment niet bieden. Bij iedere order is sprake van een drempellevering. Dit houdt in dat uw order tot aan de eerste drempel wordt bezorgd. Indien u woonachtig bent in een portiekflat houdt dit in dat de order tot aan uw portiek wordt bezorgd.
Kan ik producten ook ophalen?
Het is mogelijk om uw bestelling op te halen. Neem telefonisch contact op met Douche Concurrent om het afhaalmoment af te stemmen of geef dit aan in het vakje voor opmerkingen, tijdens het bestellen. Het magazijn van Douche Concurrent bevindt zich in Spijkenisse. Klik hier voor het adres.

 

Vraag niet beantwoord?

Neem contact op via info@douche-concurrent.nl of bel naar 010 - 230 99 34 (keuze 1)