Complete badkamer: 3D ontwerp in onze showroom

Een goed beeld van uw complete badkamer: dankzij een gratis 3D ontwerp. Een badkamer kopen is zo een fluitje van een cent. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Met onze geavanceerde software en op basis van onze uitgebreide ervaring. Voor een duidelijke 3D-rekening, van uw complete badkamer. Om direct te zien of alles past. Of dat er wellicht ruimte is voor een mooi bad. Bij ons in de showroom, zonder enige verplichting.

Gratis in 3D uw badkamer ontwerpen

Laat uw complete badkamer ontwerpen, door onze ervaren specialisten. Helemaal gratis, bij ons in de showroom. In 3D uw badkamer ontwerpen, zodat u daar alvast op uw gemak doorheen kunt lopen. Zonder verplichtingen en zonder voorwaarden, gewoon om u een goed beeld te geven van wat er mogelijk is. We bespreken uw wensen en maken de 3D-schets, zodat u de eerste stap kunt zetten richting een nieuwe badkamer. Bij ons of elders, want u zit nergens aan vast.

Uw complete badkamer kopen: inspiratie

Benieuwd hoe we uw complete badkamer ontwerpen? Bekijk online andere 3D badkamer ontwerpen. Door de specialisten bij ons in de showroom, voor klanten die zich net als u wilden oriënteren op de mogelijkheden.

badkamer laten ontwerpen
eigen badkamer ontwerpen
badkamer kopen

Adres- en contactgegevens: bezoek de showroom

Dit zijn onze adres- en contactgegevens. U bent bij ons van harte welkom, om op uw gemak de showroom te bezoeken. We zijn ook op zondag open en op ieder moment staat een team van specialisten voor u klaar. Deskundigen die u kunnen adviseren, de maatvoering kunnen helpen bepalen of u kunnen uitleggen hoe u de producten kunt aansluiten. Vrijblijvend advies, onder het genot van een lekker kopje koffie.

Adres showroom

Overschieseweg 147
3125 AR Schiedam

Contact

Tel: 010 - 230 99 34
E-mail: info@douche-concurrent.nl

Openingstijden showroom

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Bekijk showroom

Reviews van onze klanten

Lees de ervaringen van andere klanten die bij ons langskwamen in de badkamer showroom om een badkamer te kopen. Kom net als hen inspiratie opdoen en overtuig uzelf. We zijn een van de grootste showrooms in de omgeving van Rotterdam en heel Zuid-Holland, en we zijn ook gewoon op zondag open.

 
10
Pluspunten

Prima Service , bezorgen waren vriendelijk en ze hebben mijn product zelfs naar binnen gebracht.

Verbeterpunten

Geen

Babak
Haarlem
Gepubliceerd op: 19/11/2017
Aanbeveling: Ja
 
8
Pluspunten

Snelle levering, producten goed in orde en netjes verpakt, communicatie netjes, prijs redelijk, vriendelijk transportbedrijf

Verbeterpunten

Geen

Klant
Groesbeek
Gepubliceerd op: 12/11/2017
Aanbeveling: Ja
 
8
Pluspunten

De informatie op de site was duidelijk. Ook het de status update wanneer het product word verzonden is prima. De gratis levering was natuurlijk helemaal top.

Verbeterpunten

Geen

Edwin
Hoorn
Gepubliceerd op: 10/11/2017
Aanbeveling: Ja
 
9
Pluspunten

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, prettige website, snelle afhandeling en bezorging.

Verbeterpunten

Zou ik niet weten.

Bert
Oldenzaal
Gepubliceerd op: 30/11/2017
Aanbeveling: Ja
Bekijk hier al onze beoordelingen.