Douchebak 120 cm

Bent u op zoek naar een douchebak van 120 cm breed? Met een douchebak 120 cm breedte hoeft u geen zorgen te maken over ruimtegebrek. U heeft namelijk voldoende bewegingsruimte en zal uw ellebogen niet tegen de zijkanten stoten. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchebak 120 cm

Een douchebak 120 cm breed is groot genoeg om veel bewegingsruimte te hebben terwijl u aan het douchen bent. Het geeft een ruimtelijk gevoel en is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rechthoekig en vijfhoekig. De vijfhoekige vorm heeft het voordeel dat u meer ruimte overhoudt voor het looppad.

Combineer een douchebak 120 cm met een douchecabine

Om te voorkomen dat uw vloer nat wordt, kunt u uw douchebak 120 cm combineren met een douchecabine. Hierdoor wordt de doucheruimte vrijwel waterdicht, waardoor de rest van de badkamer niet nat wordt. Wanneer u uw douchebak 120 cm wilt combineren met een douchecabine adviseren wij producten van hetzelfde merk te kopen, zodat u zeker weet dat de cabine makkelijk op uw douchebak 120 cm te monteren is. Let er op dat u de juiste maten aanschaft.

Hoge of lage douchebak 120 cm?

Bij Douche Concurrent kunt u kiezen tussen verschillende douchebakken 120 cm, bijvoorbeeld hoge of lage varianten. Een lage douchebak 120 cm is minder massief en geeft een ruimtelijk en moderne look aan uw badkamer. Een hoge douchebak 120 cm heeft als voordeel dat er meer ruimte onder de douchebak beschikbaar is voor de afvoer en de sifon. Plaats wel douchebakpoten onder de bak voor de stevigheid. Dit voorkomt doorzakken en lekkages.

Douchebak 120 cm kopen?

Wilt u een vierkante douchebak 120 cm kopen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze uit douchebakken van verschillende materialen. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak 120 cm te vinden.