Douchebak 120x120 cm

Met een douchebak 120x120 cm heeft u alle bewegingsruimte die u wilt. De douchebak is groot genoeg om met twee personen te kunnen douchen, zonder dat u elkaar in de weg zit. U heeft ook voldoende ruimte voor plankjes om uw douchespullen kwijt te kunnen. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchebak 120x120 cm

Met een douchebak 120x120 cm heeft u alle bewegingsruimte die u wilt, in de lengte én in de breedte. Een douchebak 120x120 cm is groot genoeg om met twee personen te kunnen douchen, zonder dat u elkaar in de weg zit. U heeft ook voldoende ruimte voor plankjes om uw shampoo en andere artikelen kwijt te kunnen, zonder hier tegenaan te stoten.

Combineer een douchebak 120x120 cm met een douchecabine

Om te voorkomen dat uw vloer nat wordt, kunt u uw douchebak 120x120 cm combineren met een douchecabine. Hierdoor wordt de doucheruimte vrijwel waterdicht, waardoor de vloer buiten de douchecabine droog blijft. Wanneer u uw douchebak 120x120 cm wilt combineren met een douchecabine adviseren wij producten van hetzelfde merk te kopen, zodat u zeker weet dat de cabine makkelijk op uw douchebak te monteren is. Let er op dat u de juiste maten aanschaft.

Voordelen van een douchebak 120x120 cm

Een douchebak 120x120 cm heeft, tegenover een tegelvloer, veel voordelen. Zo heeft u met een douchebak minder last van een natte vloer na het douchen, mits u gebruik maakt van een douchecabine. Daarnaast is een douchebak 120x120 cm ook goed schoon te houden, aangezien u bijna geen voegen meer heeft waar bacteriën zich kunnen hechten. Het enige wat u nodig heeft is een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek. Een ander voordeel van een douchebak is dat deze minder glad is dan een tegelvloer. Dit is wel afhankelijk van het materiaal, aangezien natuursteen weer gladder is dan bijvoorbeeld acryl.

Douchebak 120x120 cm kopen

Wilt u een douchebak 120x120 cm kopen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze uit douchebakken van verschillende materialen, zoals acryl, natuursteen of composiet. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak 120x120 cm te vinden.