Douchebak 120x90 cm

Wilt u graag genoeg ruimte wanneer u aan het douchen bent? Dan is een douchebak 120x90 cm de ideale oplossing. Door de lengte van 120 cm heeft u veel extra ruimte. Handig wanneer u bijvoorbeeld graag met z’n tweeën wilt douchen. Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchebak 120x90

Heeft u ruimte in uw badkamer voor een grotere douchebak, maar wilt u dat deze niet in de weg staat? Kies dan voor een douchebak 120x90 cm. Door de breedte van 90 cm is de douchebak gemakkelijk te plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van het looppad, maar de extra lengte geeft toch net dat beetje extra ruimte. Zo heeft u ruimte genoeg wanneer u alleen doucht, maar kan er ook makkelijk een tweede persoon bij.

Combineer een douchebak 120x90 cm met uw douchecabine

Alleen een douchebak 120x90 cm is natuurlijk niet heel handig. Combineer daarom uw douchebak met een douchecabine van dezelfde maten, dus 120x90 cm. Zo zorgt u ervoor dat uw doucheruimte vrijwel waterdicht is, zodat uw badkamervloer droog blijft. Wanneer u uw douchebak 120x90 cm wilt combineren, kies dan een douchecabine uit van hetzelfde merk. Zo voorkomt u teleurstellingen en weet u zeker dat uw douchecabine op uw douchebak past. Let dus goed op de maat.

Materiaal van de douchebak 120x90 cm

Douche Concurrent biedt u veel keus wanneer u een douchebak wilt kopen, ook in materiaal. Onze 120x90 cm douchebakken zijn verkrijgbaar in acryl, SMC (Sheet Moulding Composite), composiet en gezoet hardsteen. SMC is een met vezels versterkt polyester en is sterker dan acryl. Ook is de kans op krassen kleiner. Wilt u een douchebak 120x90 cm van natuursteen? Kies dan voor gezoet hardsteen. Dit is een prachtige natuursteen met een blauw/grijze kleur, maar vraagt wel regelmatig onderhoud. Gebruik hiervoor de onderhoudset van Forzalaqua, met een impregneermiddel en reiniger.

Douchebak 120x90 cm kopen

Wilt u een douchebak 120x90 cm aanschaffen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan douchebakken van verschillende materialen, zoals acryl, natuursteen of composiet. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak 120x90 cm te vinden.