Douchebak 140x90 cm

Een douchebak 140x90 is echte luxe. Een douchebak van dit formaat biedt enorm veel doucheruimte. Hiermee heb je bijvoorbeeld genoeg plek om twee douchekoppen op te hangen. Zo heeft u nooit meer ruzie over het water, wanneer u met z’n tweeën doucht! Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

2 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchebak 140x90 cm

Wanneer u op zoek bent naar een grote douchebak, dan is een douchebak 140x90 cm ideaal voor u. Wanneer u voldoende bewegingsruimte wilt, raden wij aan om een douchebak aan te schaffen van minimaal 90 cm breed. Wist u dat u een douchebak 140x90 cm ook kunt gebruiken voor een inloopdouche? U kunt de bak namelijk heel goed in de vloer verwerken, zodat u geen opstaande rand meer heeft. Zo verkleint u de kans dat u struikelt of uitglijdt, terwijl de doucheruimte uw badkamer een moderne uitstraling geeft.

Voordelen van een douchebak 140x90

Een douchebak 140x90 heeft, tegenover een tegelvloer, veel voordelen. Zo heeft u met een douchebak minder last van een natte vloer na het douchen, mits u gebruik maakt van een douchecabine. Een ander voordeel is het materiaal van een douchebak. Wanneer u voor een douchebak 140x90 cm van kunststof kiest, voelt deze vaak wat warmer aan dan een tegelvloer. Ook kunnen er maar weinig bacteriën zich aan het materiaal hechten. Daarom is een douchebak 140x90 heel goed schoon te maken en te houden.

Combineer een douchebak 140x90 cm met een douchecabine

Om uw badkamer zoveel mogelijk droog te houden, kunt u uw douchebak 140x90 cm combineren met een douchecabine met dezelfde afmetingen. Zo zorgt u ervoor dat uw doucheruimte vrijwel waterdicht is, zodat uw badkamervloer droog blijft. Wanneer u uw douchebak 140x90 cm wilt combineren, kies dan een douchecabine uit van hetzelfde merk. Zo voorkomt u teleurstellingen en weet u zeker dat uw douchecabine op uw douchebak 140x90 past. Let dus goed op de maat.

Douchebak 140x90 kopen

Wilt u een douchebak 140x90 cm bestellen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze aan douchebakken van verschillende materialen, zoals acryl, natuursteen of composiet. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak 140x90 te vinden.