Douchebak 150x90 cm

Een douchebak van 150x90 is echte luxe. Een douchebak van dit formaat biedt veel doucheruimte. Met een douchebak 150x90 cm heeft u genoeg plek om twee douchekoppen op te hangen. Zo heeft u geen ruzie over het water, wanneer u met z’n tweeën doucht! Meer weten over de juiste douchebak? Ga naar ons advies over douchebakken!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op douches
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Douchebak 150x90 cm

Wanneer u op zoek bent naar een grote douchebak, dan is een douchebak 150x90 cm ideaal voor u. Wanneer u voldoende bewegingsruimte wilt, raden wij aan om een douchebak aan te schaffen van minimaal 90 cm breed.

Wist u dat u een douchebak 150x90 cm ook kunt gebruiken voor een inloopdouche? U kunt de bak namelijk heel goed in de vloer verwerken, zodat u geen opstaande rand meer heeft. Zo verkleint u de kans dat u struikelt of uitglijdt, terwijl de doucheruimte uw badkamer een moderne uitstraling geeft.

Voordelen van een douchebak

Een douchebak 150x90 cm heeft, tegenover een tegelvloer, veel voordelen. Zo heeft u met een douchebak 150x90 cm minder last van een natte vloer na het douchen, mits u gebruik maakt van een douchecabine. Een ander voordeel is het materiaal van een douchebak. Wanneer u voor een douchebak 150 x90 cm van kunststof kiest, voelt deze vaak wat warmer aan dan een tegelvloer. Ook kunnen er weinig bacteriën zich aan het materiaal hechten. Daarom is een douchebak heel goed schoon te maken en te onderhouden.

Combineer een douchebak 150x90 cm met een douchecabine

Om uw badkamer zoveel mogelijk droog te houden, kunt u uw douchebak 150x90 cm combineren met een douchecabine met dezelfde afmetingen. Zo zorgt u ervoor dat uw doucheruimte vrijwel waterdicht is, zodat uw badkamervloer droog blijft. Wanneer u uw douchebak 150x90 cm wilt combineren, kies dan een douchecabine uit van hetzelfde merk. Zo voorkomt u teleurstellingen en weet u zeker dat uw douchecabine op uw douchebak past. Let dus goed op de maat.

Douchebak 150x90 cm kopen?

Wilt u een douchebak 150x90 cm kopen? Kijk dan rond in onze webshop of kom langs bij onze showroom. Bij Douche Concurrent heeft u een uitgebreide keuze uit douchebakken van verschillende materialen, zoals acryl, natuursteen of composiet. Wilt u graag advies? Douche Concurrent helpt u graag de juiste douchebak 150x90 cm te vinden.